Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Zápas roku je za dveřmi! Nalaďte se na něj při autogramiádě nebo ve fanzóně

Zápas roku pro se blíží! Na pokladnách stadionu U Nisy zbývají poslední vstupenky na čtvrteční utkání o postup do jarní části Evropské ligy s francouzskou Marseille. Samotnému utkání bude předcházet autogramiáda, která je naplánována na úterní šestou hodinu večerní v libereckém OC Forum.

Tentokrát se vám budou podepisovat Lukáš Bartošák, Jan Mudra, Herolind Shala, Milan Kerbr, Jan Sýkora, Daniel Bartl a Dmitri Efremov.

"Při autogramiádě budeme našim fanouškům, kteří dorazí ve slovaňáckém, stylově rozdávat malé francouzské bagety od našeho partnera Jizerských pekáren. Přijďte si pro podpis i bagetu včas," říká obchodní ředitel klubu Vlastimil Mečíř. Na místě budou i nové týmové plakáty Slovanu.

Počet neprodaných vstupenek se s blížícím se zápasem přibližuje nule. Kdo ještě nemá vstupenku na čtvrteční utkání, neměl by s nákupem otálet. "Bylo by super, kdyby bylo vyprodáno. Určitě by nám pomohlo mít v zádech hlasité a bouřlivé publikum. Čeká nás hodně těžký zápas," burcuje fanoušky Lukáš Bartošák.

Pro netrpělivé fanoušky je připravena fanzóna , která se ve čtvrtek v poledne otevře na Nerudově náměstí. Fanoušci se můžou těšit na sestřihy zápasů, vystoupení libereckých interpretů a autogramiádu fotbalových legend Slovanu.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky vstupenka, Evropská liga UEFA, Olympique de Marseille, Lužická Nisa, Lukáš Bartošák, Jan Sýkora, Milan Kerbr, Daniel Bartl, Dmitri Yefremov, Jan Mudra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápas roku je za dveřmi! Nalaďte se na něj při autogramiádě nebo ve fanzóně  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.