Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Vůch v Teplicích využil chyb obránců. Předvídal jsem situace, říká

Fotbalisté Slovanu si v sobotním utkání proti Teplicím připsali druhé třígólové vítězství v řadě. Na něm se dvěma góly podílela zimní posila Egon Vůch. Ten právě v Teplicích začínal s „dospělým“ fotbalem.

„Dvakrát propadl míč za obranu Teplic a využil jsem situaci a šel jsem do toho. Předvídal jsem situace, jak dopadnou. Na těžkém terénu to měli stopeřitěžké a čekal jsem na chyby domácích, které přišly,“ řekl po zápase Egon Vůch.

Ten se v lize trefil zhruba po roce a přispěl k výhře Slovanu v Teplicích po jedenácti letech. „V Plzni jsem příliš nenastupoval, takže až nyní se dostávám více na hřiště. Jsem rád, že jsem dostal šanci. Kabina ví, že mám klukům co dát. A jsem rád, že na hřišti můžu pomoct. Proti Teplicím jsem byl hodně ve hře, dostával jsem přesné přihrávky a hrálo se mi dobře s míčem,“ dodal.

Sám přitom nebyl v nejlepší zdravotní kondici, když ho před utkání trápilo koleno. „Mě osobně trochu trápí koleno, takže jsem rád, že jsem utkání zvládl i přes bolest. I přes limit s kolenem jsem se v zápase vydal na sto procent a věřím, že se mi bude hrát dobře i příště,“ uzavřel Vůch.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FK Teplice, Egon Vůch, Plzeň 2-Slovany, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vůch v Teplicích využil chyb obránců. Předvídal jsem situace, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.