Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Slovácko míří na stadion U Nisy. Prodlouží fotbalisté Slovanu šňůru domácí neporazitelnosti?

Doma Slovan v letošním roce ještě nezaváhal, prodlouží vítěznou šňůru i v neděli proti Slovácku? Moravanům se v zápasech proti libereckým příliš nedaří a v sedmadvaceti utkáních zvítězili pouze třikrát. Teď ale zažívají jednu z úspěšnějších sezon a například v posledních pěti ligových zápasech získali devět bodů, tedy stejně jako fotbalisté Slovanu.

Kádr Slovácka se během zimní přestávky takřka vůbec nezměnil a jedinou posilou tak nakonec byl Milan Kerber, který se na Moravu přesunul právě z Liberce. "Ten půlrok tam byl pro mě velmi zajímavý a cenný. Byla tam dobrá parta v kabině a nakoukl jsem do pohárové Evropy, Těším se tam, ale tentokrát se budu vracet jako soupeř a určitě budeme chtít vyhrát," řekl Kerbr pro webové stránky Slovácka.

Fotbalisté Slovácka bodují především na domácím hřišti. Ve venkovních utkáních tolik přesvědčiví nejsou, z devíti duelů na hřištích soupeřů získali Habancovi svěřenci sedm bodů za dvě výhry a remízu. Optimismus do žil libereckých příznivců může přidat rovněž fakt, že Slovácko na stadionu U Nisy v historii nejvyšší soutěže ještě nikdy nedokázalo zvítězit.

Utkání se Slováckem začíná dnes v 15:00. Kdo vyrazí na stadion o chvilku dříve, muže získat vstupenky do iQLandie. O ně se bude od 14:00 soutěžit na tréninkovém hřišti.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, 1. FC Slovácko, fotbalista, Lužická Nisa, šňůra, Evropa, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovácko míří na stadion U Nisy. Prodlouží fotbalisté Slovanu šňůru domácí neporazitelnosti?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.