Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Marodka Slovanu se před utkáním s Plzní rozrostla o několik hráčů

Do zápasu s Plzní zbývají už jen dva dny. Trenér fotbalistů Slovanu Jindřich Trpišovský ale opět musí řešit drobné zdravotní potíže u několika hráčů v jeho týmu. O případném startu většiny z nich se rozhodne až o víkendu.

„Po utkání s Příbramí mají zdravotní problémy Jefremov a Vůch. Oba trénují s kondičním trenérem. O případném startu Jefremova se rozhodne v sobotu na předzápasovém tréninku. Egon Vůch má pohmožděnou ruku, po dohodě klubů ale stejně nemůže proti Plzni nastoupit,“ shrnul mluvčí Slovanu Lukáš Váňa.

Mimo hru je také Pulkrab. Ten se zranil při derby juniorek, kdy utrpěl otřes mozku a pohmoždil si krční páteř. Nejistý je start Hovorky, který proležel tento týdne s teplotami a o jeho případném nasazení se rozhodne až v sobotu.

Dobrá zpráva se naopak týká Isacka Sackeyho. Ten od pondělí trénuje a mohl by být k dispozici i na nedělní utkání s Plzní.

Plné ruce práce nemá jen fyzioterapeut a kondiční trenér, ale také trávníkáři. Při utkání se Slováckem promluvil do zápasu také žalostný stav trávníku. „Včera trávníkáři dokonce sekali a hřiště vypadá dobře. Pokud počasí ještě pár dní vydrží tak trávník bude určitě v lepší kondici než při utkání se Slováckem,“ uzavřel Váňa.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Plzeň 2-Slovany, FC Viktoria Plzeň, Jindřich Trpišovský, Egon Vůch, 1. FC Slovácko, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marodka Slovanu se před utkáním s Plzní rozrostla o několik hráčů  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.