Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Máme z utkání respekt, říká před zápasem s Jihlavou trenér Jindřich Trpišovský

Dokáže Slovan navázat na vítězství nad Olomoucí a Bohemians i dnes večer? Před televizními kamerami se střetne aktuálně čtvrtý manšaft Synot ligy s jedenáctou Jihlavou. Té se proti Liberci daří. Během posledních dvou let s ním dvakrát uhrála remízu a před rokem na domácím stadionu překvapivě zvítězila 4:0.

„Máme z utkání respekt, protože dvakrát za sebou vyhrát doma je těžké. Navíc nás čeká brejkové a pracovité mužstvo. Věřím, že když tohle utkání zvládneme, tak se přiblížíme tomu, aby boj o čelo tabulky byl pro nás nakonec úspěšný,“ říká liberecký trenér Jindřich Trpišovský.

Jihlava potřebuje každý bod. Od sestupových příček ji dělí jen šest bodů. V sezoně už třikrát venku zvítězila a na jaře je v mnohem lepší formě než na podzim. „Míříme na půdu favorita, kvalitního a ambiciózního týmu, který má na jaře formu a bez debaty míří za evropskými poháry. Respektujeme sílu soupeře, na druhou stranu si uvědomujeme, že jsme s Libercem v posledních dvou duelech dokázali remizovat. V sobotu nás čeká velká výzva a my věříme, že v nadcházejícím zápase nejsme bez šance a dokážeme Slovan zaskočit. Rádi bychom potvrdili nárůst naší sportovní formy, kterou jsme prokázali v duelu s Teplicemi,“ poznamenal asistent jihlavského trenéra Roman Kučera.  

Utkání, které živě vysílá ČT4 Sport, začíná v sobotu ve 20:15

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Vysočina Jihlava, FC Slovan Liberec, trenér, Jindřich Trpišovský, 1. česká fotbalová liga, SK Sigma Olomouc, Bohemians 1905, FK Teplice, Roman Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máme z utkání respekt, říká před zápasem s Jihlavou trenér Jindřich Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.