Počasí dnes29 °C, zítra26 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Pojďte podpořit Slovan proti Brnu a vezměte s sebou zdarma doprovod

Už v sobotu si liberečtí fotbalisté můžou pojistit umístění v první čtyřce Synot ligy, které by znamenalo jistou účast v evropských pohárech. Fotbalisté Slovanu si proto při sobotním zápase s Brnem určitě zaslouží zaplněný stadion U Nisy, k čemu by mohla dopomoci i mimořádná akce. Ke každé zakoupené vstupence dostanou všichni fanoušci druhou zdarma. Stačí využít speciální slevový voucher, který dostanou Liberečané a obyvatelé okolních měst do svých schránek.

Komu by voucher nepřišel a měl by o mimořádnou akci zájem, může si pro něho dojít do Fanshopu na stadionu nebo si stačí zakoupit poslední Tipservis, kterého bude součástí. Při odevzdání voucheru získáte na pokladnách stadionu k zakoupené vstupence druhou zdarma. Akce platí na všechny tribuny.

Vstupenky si můžete kupovat ve Fanshopu nebo na pokladnách stadionu U Nisy, ve čtvrtek a v pátek až do 17:00 a v den zápasu od 10:00. Nenechávejte nákup vstupenek na poslední chvíli, vyhnete se předzápasovým frontám a zajistíte si lepší místa.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Zbrojovka Brno, vstupenka, Lužická Nisa, 1. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pojďte podpořit Slovan proti Brnu a vezměte s sebou zdarma doprovod  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.