Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Marek Bakoš do Plzně? Můj osobní pocit je takový, že v Liberci smlouvu neprodlouží, říká trenér

Fotbalový Liberec v minulých dnech předložil útočníkovi Marku Bakošovi nabídku na prodloužení smlouvy, která mu vyprší po skončení sezony. Klíčový hráč Slovanu má ale nabídky i odjinud, podle dostupných informací také z Plzně, a liberecký kouč Jindřich Trpišovský se začíná smiřovat s tím, že slovenský kanonýr na severu Čech nezůstane.

"Můj osobní pocit je takový, že v Liberci smlouvu neprodlouží, jsem spíš skeptický k tomu, že by zůstal," řekl Trpišovský. "Je to trochu frustrující, kdyby Marek odešel, po zimních odchodech Davida Pavelky a Pepy Šurala bychom přišli o dalšího lídra. Ale nedá se nic dělat, fotbal tohle prostě přináší," uvedl liberecký trenér.

Po posledním utkání Slovanu nechtěl o případném podpisu Marek Bakoš příliš mluvit. „Probíhají jednání, bavíme se o tom momentálně s Libercem. Pokud bych se nedohodl tady, bavil bych se i s jinými kluby. Je to ale tak, jak říkám, jednám teď s Libercem,“ doplnil po zápase s Brnem Marek Bakoš.

Ten přestoupil do Liberce vloni v lednu a okamžitě se stal jedním z klíčových hráčů týmu. Třiatřicetiletý bývalý slovenský reprezentant je s dvanácti brankami v této ligové sezoně suverénně nejlepším týmovým střelcem a se Slovanem si zahrál základní skupinu Evropské ligy. Zkušený útočník by se mohl vrátit do Plzně, kde si v české lize udělal jméno a odkud vloni zamířil do Liberce.

Štítky FC Slovan Liberec, Marek Bakoš, FC Viktoria Plzeň, Jindřich Trpišovský, Česko, David Pavelka, trenér, Evropská liga UEFA, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marek Bakoš do Plzně? Můj osobní pocit je takový, že v Liberci smlouvu neprodlouží, říká trenér  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.