Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan údajně usiluje o opory Zlína. Pod Ještědem by podle spekulací mohl skončit Poznar i Hájek

Sezona skončila před několika málo dny, ale vedení fotbalových klubů podle všeho nezahálí. První přestupové spekulace se už nyní šíří internetem. Po odchodu Marka Bakoše z Liberce do Plzně se mluví o příchodu dvou zlínských opor opačným směrem, tedy pod Ještěd. Podle portálu iSport.cz by do Liberce mohl zamířit útočník Tomáš Poznar a stoper Tomáš Hájek.

Druhý jmenovaný by mohl nahradit odchovance libereckého fotbalu a kapitána Lukáše Pokorného, který má údajně nabídky z tuzemska, ale také z dánského Midtjyllandu. O možném odchodu Pokorného z Liberce se v médiích spekuluje už delší dobu.

Naopak zlínský Tomáš Poznar, který má na svém kontě sedm ligových branek v uplynulé sezoně, by mohl být náhradou za Marka Bakoše, který se před nedávnem upsal Plzni. Liberec tak nyní musí hledat nového kakonýra. „Nabídka z Liberce existuje, ale vůbec nevím, zda se teď jedná,“ řekl iSportu Tomáš Poznar. Podle jeho agenta je o hráče zájem také z dalších klubů, třeba ze Slavie.

Foto FC Fastav Zlín

Štítky FC Slovan Liberec, Tomáš Poznar, Tomáš Hájek, Ještěd, FC Fastav Zlín, FC Viktoria Plzeň, Marek Bakoš, spekulace, Lukáš Pokorný, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan údajně usiluje o opory Zlína. Pod Ještědem by podle spekulací mohl skončit Poznar i Hájek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.