Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Fotbalisty Slovanu čekají první přípravná utkání

Liberecké fotbalisty čekají první přípravná utkání. Ligový tým v nové sestavě můžete vidět poprvé v sobotu. Od jedenácti hodin dopoledne se jedna parta představí na hřišti v německé Žitavě. Jejich soupeřem bude Neugersdorf, kde donedávna působil sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar. O čtyři hodiny později nastoupí na hřiště v Hrádku nad Nisou druhá parta hráčů. Ti budou mít za soupeře německý Bautzen.

Mezitím fotbalisté absolvují první týden letní přípravy, kterou musí zvládat v tropických teplotách. „Tento týden se náš tým věnuje hrubé fyzické přípravě. V odpoledních hodinách jim ale trenéři připravují kondiční dávky v kombinaci s fotbalovými návyky. Hráči trénují v domácích podmínkách stadionu U Nisy,“ říká mluvčí klubu Lukáš Váňa.

V průběhu týdne čekaly na hráče fyzické testy na FTVS v Praze. Začátkem července čeká hráče soustředění v Rakousku. Za pět týdnů je pak čeká velmi důležité utkání 3. předkola Evropské ligy.  

Foto FC Slovan Liberec

Štítky fotbalista, Jan Nezmar, Budyšín, Žitava, Hrádek nad Nisou, Neugersdorf, Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, Evropská liga UEFA, Rakousko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Slovanu čekají první přípravná utkání  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.