Počasí dnes12 °C, zítra9 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Rakousko nebo Ázerbájdžán. Fotbalisté Slovanu znají možné soupeře v předkole Evropské ligy

Fotbalisté Slovanu už tuší, s kým by se mohli střetnout v třetím předkole Evropské ligy. Dnešní los jim nadělil vítěze duelu Admira Wacker Mödling – Käpäz. Liberečtí fotbalisté tak poletí buď do Rakouska nebo Ázerbájdžánu.

"Zatím se k tomu těžko vyjadřuje. Nevíme, jestli dostaneme soupeře z Rakouska, nebo z Ázerbajdžánu, což je dost podstatný rozdíl. První utkání skončilo 1:0, uvidíme, kdo nakonec postoupí," poznamenal k losu trenér Jindřich Trpišovský.

Cestování na východ je pro liberecké fotbalisty noční můrou, netají se proto přáním, aby do třetího předkola postoupila rakouská Admira. "Určitě bychom raději brali Admiru, přeci jen jejich fotbal trochu známe a je to poměrně blízko. Naopak Ázerbajdžán je vždy taková velká neznámá. Mapovat budeme nyní oba soupeře. Admira hraje utkání poháru v neděli, poletíme také na odvetu v Ázerbajdžánu," říká kouč.

Podle libereckého kapitána Lukáše Pokorného mohlo být i hůř. "Po tom, co nám okruh soupeřů zúžili, jsme si říkali, že se hlavně chceme vyhnout Rumunům. Jejich fotbal je vždy nevyzpytatelný, ty jsme si rozhodně nepřáli. Admira s Käpäzem jsou rozhodně zajímaví soupeři, i co se týče destinace," uzavřel.

Foto UEFA

Štítky Rakousko, fotbalista, Ázerbájdžán, Evropská liga UEFA, Jindřich Trpišovský, Lukáš Pokorný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rakousko nebo Ázerbájdžán. Fotbalisté Slovanu znají možné soupeře v předkole Evropské ligy  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.