Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jablonec získal do kádru Končala a Mehanoviče

Dalšími posilami jabloneckých fotbalistů se stali bosenský záložník Mirzad Mehanovič a levý bek či záložník Matěj Končal, který přestoupil z Plzně. Na severu Čech se upsal na tři roky.

Třiadvacetiletý Mehanovič prošel juniorkou Mladé Boleslavi, za niž odehrál i šest prvoligových zápasů. V roce 2015 odešel na Slovensko do Podbrezové, kde působil pod současným jabloneckým koučem Zdenkem Frťalou. Minulou sezonu dohrál v dresu Varnsdorfu, za který si připsal čtyři druholigové branky. Nyní Frťalu přesvědčil na testech, na kterých byl od začátku přípravy.

Levou stranu jablonecké sestavy pak posílí dvaadvacetiletý Končal. Plzeňský odchovanec a mládežnický reprezentant už má na kontě 23 ligových startů, když byl na hostování v Mladé Boleslavi a Příbrami. Za Plzeň stihl i osmifinále Evropské ligy proti Olympique Lyon, ale výrazněji se do kádru neprosadil a proto přestoupil do Jablonce.

Autoři

Štítky FK Baumit Jablonec, FC Viktoria Plzeň, Matěj Končal, Česko, FK Mladá Boleslav, FK Varnsdorf, Evropská liga UEFA, Olympique Lyonnais, 1. FK Příbram, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonec získal do kádru Končala a Mehanoviče  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.