Počasí dnes27 °C, zítra26 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Potyčka mezi řidiči měla skončit střelbou z pistole

Vyhroceným konfliktem, zastrašováním pistolí a dokonce střelbou měl skončit konflikt mezi dvěma řidiči na Českolipsku. Událost se odehrála v pátek na silnici mezi obcemi Radvanec a Maxov. Sedmačtyřicetiletého řidiče nákladního automobilu měl ohrozit při předjíždění třiašedesátiletý řidič Seatu. Oba muži se poté dostali do konfliktu a policisté tak pracují s tvrzením proti tvrzení.

„Na základě trestního oznámení policisté ještě v pátek zajistili plynovou pistoli staršího muže a zahájili v této souvislosti úkony trestního řízení pro důvodné podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidič osobního auta měl totiž plynovou pistoli na druhého řidiče vytáhnout a zastrašovat ho s ní. Konflikt měl pokračovat výstřelem, který ale majitel pistole popírá.

Českolipští policisté tak mají plné ruce práce s prověřováním výpovědí obou řidičů. Až další vyšetřování ukáže, kdo z účastníků konfliktu mluvil pravdu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky SEAT, okres Česká Lípa, Radvanec, Maxov, střelba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potyčka mezi řidiči měla skončit střelbou z pistole  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.