Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Slovan zužuje kádr. Odchází Sackey a Obročník, naopak přišel Kubyškin

Trenér fotbalového Slovanu Jindřich Trpišovský bude mít v dalších utkáních k dispozici dvacet hráčů a tři brankáře. Vedení týmu se rozhodlo pro zúžení kádru, několik hráčů tak odchází na hostování do jiných klubů. Naopak směrem pod Ještěd míří Ilja Kubyškin, který v Liberci podepsal čtyřletou smlouvu.

"O jeho příchodu jsme jednali delší dobu. Je to talentovaný dvacetiletý hráč a jsem upřímně rád, že se nám podařilo jeho přestup dotáhnout. Navíc podepsal čtyřletou smlouvu, což je vynikající pro budoucnost," řekl k přestupu mladého hráče z Petrohradu do Liberce sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar. Do Slovanu by měl přijít i Wesley di Silva. 

Naopak z Liberce odchází na půlroční hostování do Zlatých Moravců Michal Obročník. "Michal projevil zájem se rozehrát na hostování. Což si myslím, že je rozumný krok. Je to hráč, se kterým počítáme, pustili jsme ho na hostování do konce kalendářního roku," doplnil trenér Jindřich Trpišovský.

Jednou nohou v Turecku je Isaac Sackey, který odcestoval do Alanyasporu na zdravotní testy. "Isaac dostal nabídku z Turecka. Přišel za námi a projevil zájem odejít za každou cenu. Dohodli jsme se tedy, že ho uvolníme. Řekl nám, že nechce ve Slovanu pokračovat," shrnul Nezmar.

Na roční hostování do Žižkova odchází Jiří Pimpara a Tomáš Egert. Z testů v Příbrami se vrátil Won Che Bong, ten ale nejspíš zamíří na další hostování na Maltě. Do juniorky se přesouvají David Sixta, Ondřej Bláha, Martin Chlumecký, Petr Heppner a Jan Šulc.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, Isaac Sackey, Michal Obročník, Jindřich Trpišovský, Ještěd, Jan Nezmar, Turecko, FK Zenit Sankt-Petěrburg, FK Viktoria Žižkov, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zužuje kádr. Odchází Sackey a Obročník, naopak přišel Kubyškin  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.