Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Mizérie v lize pokračuje. Slovan ze Zlína neveze ani bod

Třetí ligové utkání, druhá prohra. Tentokrát Slovan prohrál na hřišti Zlína 1:2, když se nejprve trefil Jugas, před přestávkou vyrovnal Bartl, ale dvacet minut před koncem rozhodl Hájek, o kterého se Liberec v létě vážně zajímal. Slovan tak má po třech utkáních pouhý bod.

O prohře Slovanu rozhodly standardní situace. Zlín díky stoperům proměnil dva rohy, Liberečtí zase skórovali z přímého kopu. Šlo zatím asi o nejlepší výkon Liberce, navíc na hřišti neoblíbeného Zlína, přesto nemá ani bod.

V dresu Slovanu si odbyl premiéru Kubyškin, do základu se dostal i Navrátil. Zlín šel do vedení po rohu. Ten rozehrál na krátko Štípek s Matějovem Ten poslal centr do vápna a Jugas se nemýlil - 1:0. Slovan se pak snažil vyrovnat a ve 40. minutě se z přímého kopu nádherně trefil Bartl.

Šance pak měly oba týmy, Slovan ale přecejen měl více ze hry. V 69. minutě hosty ale zmrazil druhý stoper Hájek, který využil hlavou opět rohový kop Matějova.

Zlín pak mohl odskočit na dvě branky, naopak vyrovnat mohl Sýkora, jeho střelu ale na brankové čáře odvrátil stoper Jugas. Pak už bylo hotovo a Slovan je tak bez bodu.

3. kolo fotbalové ligy

Zlín - Slovan Liberec 2:1 (1:1)

Branky: 28. Jugas, 70. Hájek. - 40. Bartl. ŽK: 39. Hájek, 43. Živulić, 47. Jugas - 45. Kompličenko, 49. Coufal, 62. Kubyškin. Rozhodčí: Zelinka - Pelikán, Pochylý.

FC Fastav Zlín: Dostál – Kopečný, Jugas, Hájek, Matějov – V. Vukadinovič, Hnaníček (86. Janíček), Živulić, Štípek (67. Jordan) – Holík (78. Diop), Poznar.

FC Slovan Liberec: Dúbravka - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite (64. Folprecht) - Bartl, Navrátil, Kubyškin (77. Súkenník) - Baroš (75. Hadaščok), Komličenko.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Fastav Zlín, Matějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mizérie v lize pokračuje. Slovan ze Zlína neveze ani bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.