Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cesta Evropskou ligou pokračuje. Buďte u toho a kupte si vstupenku s předstihem

Neseď doma a přijď podpořit fotbalisty Slovanu na Stadion U Nisy. Liberečtí si opět zahrají základní skupinu Evropské ligy a i vy můžete být u toho. Cena vstupenek na tribuny za brankami se pohybuje mezi 150 a 300 korunami a na hlavní a severní tribunu mezi 200 a 500 korunami.

I letos budou v prodeji i zlevněné vstupenky pro všechny, kdo na ně mají nárok i při ligových zápasech. To jsou třeba senioři nad 65 let a studenti v kotli. Budou stát jen 150 na PAOK, 200 korun na Fiorentinu a 100 korun na Karabach. Platí i rodinné vstupné v sektoru CH na Severní tribuně - to znamená, že v ceně vstupenky na Severní tribunu tam můžete vzít svoje děti (do 150 cm) s sebou zdarma.

Nejvýhodněji opět vyjde nákup balíčků vstupenek na všechny tři domácí zápasy. S jejich prodejem se začne v pondělí 12. září a bude probíhat až do pátku 23. září.

Prodej jednotlivých vstupenek na úvodní zápas s PAOKem odstartuje v pondělí 26. září. Jednotlivé vstupenky na zbylé dva duely (Fiorentina a Karabach) se začnou prodávat až po prvním domácím zápasu proti PAOKu.

Držitelé permanentních vstupenek budou mít svá místa rezervovaná po celou dobu prodeje balíčků až do pátku 23. září. Při nákupu balíčku dostanou navíc i praktický dárek.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky vstupenka, Stadion u Nisy, Fiorentina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cesta Evropskou ligou pokračuje. Buďte u toho a kupte si vstupenku s předstihem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.