Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Trpišovský: Myslím, že celkově náš výkon byl hodně dobrý, možná v lize nejlepší v sezoně

Generálka na první zápasy základní skupiny Evropské ligy vyšla lépe Plzni, tedy alespoň výsledkově. Liberečtí ve včerejším zápase s úřadujícími mistry měli převahu v držení míče a stejně jako Plzeň dvakrát vystřelili na branku. Více štěstí však měli Západočeši, kteří obě gólovky proměnili, liberečtí se dokázali prosadit až v úplném závěru díky střele Komličenka.

„Myslím, že celkově náš výkon byl hodně dobrý, možná v lize nejlepší v sezoně. Ale bohužel body nemáme. Soupeř trefil krásný gól a dostal se do vedení. První gól strašně rozhodl o zápase. Pak to s nimi honit, to je těžké, protože jsou silní na míči,“ shrnul trenér Jindřich Trpišovský

Podle něho byli jeho svěřenci po celých devadesát minut lepším týmem. „Myslím, že jsme si za ten výkon nezasloužili prohrát. Ale v Příbrami jsme zase my vyhráli z jedné střely na bránu. S Plzní to máme prostě nějaké zakleté,“ dodal kouč. Jak sám přiznává, sobotní zápas rozhodla pohotovost hráčů. „Takovou pozici jako měl Hromada, jsme měli my v první půli dvakrát,“ uzavřel.

Možná ještě nepříjemnější zprávou než výsledek bude pro hráče lékařská zpráva, kterou po nedělním vyšetření přinese kapitán Lukáš Pokorný. „Ten utrpěl zranění kolene, které v tuhle chvíli nevypadá dobře. Snad se to podezření vyvrátí, ale na Karabach nejspíš nebude,“ shrnul Trpišovský. Podle informací sport.cz je u Pokorného podezření na přetržený křížový vaz.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Viktoria Plzeň, Jindřich Trpišovský, Evropská liga UEFA, 1. FK Příbram, Lukáš Pokorný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trpišovský: Myslím, že celkově náš výkon byl hodně dobrý, možná v lize nejlepší v sezoně  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.