Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Folprecht: Hrajeme líp než vloni, ale bodů máme méně

Záložník Zdeněk Folprecht po domácí porážce 1:3 s Fiorentinou v 3. kole Evropské ligy litoval, že výsledky Severočechů neodpovídají jejich hře. Slovan podle něj předvádí lepší výkony než ve stejné fázi soutěže před rokem, ale paradoxně má méně bodů. S jedním bodem uzavírá tabulku.

"Potýkáme se s tím celou sezonu. Hrajeme dobře, ale výsledky tomu neodpovídají. Vloni jsme měli štěstí v lize i v Evropě, na Marseille to bylo 12:1 na šance pro domácí a my tam přesto vyhráli. Dneska to bylo 4:5 na šance a prohráli jsme 1:3. Paradoxně si myslím, že letos jsme ty první tři zápasy odehráli líp než vloni, ale těch bodů je málo," řekl novinářům Folprecht.

Liberec s italským favoritem po první půli prohrával 0:2, ale po pauze snížil Petr Ševčík. Jenže pak přišla další chyba a Fiorentina z brejku přidala třetí gól.

"Mrzí to hodně. Něco jiného by bylo, kdybychom prohráli s tím, že by byli lepší a neměli bychom na ně. Takhle je to špatně. Celý druhý poločas Fiorentinu tlačíme, člověk vidí i na hřišti na těch hráčích, že se mezi sebou hádají," všiml si Folprecht.

"Člověk vidí, že borci, co odehráli 300 zápasů za Villarreal, co hráli na mistrovství Evropy, jsou nejistí. To zvedne sebevědomí, ale výsledek je 1:3. Necháme si je utéct do brejku dva na jednoho, je škoda, že jsme jim to tímhle způsobem usnadnili," litoval pětadvacetiletý Folprecht.

Liberci se po půlce skupiny vzdálil postup, na druhou příčku ztrácí tři body. "Dokud je teoretická šance, budeme se o to rvát. V Karabachu nám utečou dva body mezi prsty 30 sekund před koncem, s PAOK doma za stavu 1:1 máme blíž k výhře a nakonec prohrajeme. Kdyby to aspoň byla remíza... A dneska jsme taky celou druhou půli tlačili. Myslím, že body neodpovídají tomu, co jsme zatím v Evropě předvedli," dodal.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Zdeněk Folprecht, Fiorentina, Evropa, Liberec, Marseille, Petr Ševčík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Folprecht: Hrajeme líp než vloni, ale bodů máme méně  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.