Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dnešní zápas Slovanu s Táborskem rozhodčí odložil pro nezpůsobilý terén

Osmifinálový zápas MOL Cupu, kde se měl dnes hodinu po poledni střetnout Slovan s Táborskem, se opět odkládá. Fotbalisté Slovanu si tak trochu neplánovaně udělali výlet do Sezimova Ústí, kde ani nevyběhli na trávník. Rozhodčí totiž uznal trávník jako nezpůsobilý pro hru. Na kdy se zápas odloží, není zatím jasné.

Je to tak již podruhé, co bude zápas odložen - v původním termínu se odehrát nemohl, neboť Slovan dohrával ligový zápas s Karvinou. Slovan tak v MOL Cupu odehrál teprve jediné utkání, kdy v říjnu vyřadil Písek výhrou 5:1.

V letošním roce svěřence Jindřicha Trpišovského čekají ještě dvě utkání. O nadcházejícím víkendu vyrazí do Jihlavy bojovat o body do tabulky nejvyšší domácí ligy a ve čtvrtek 8. prosince udělají vše pro postup ze základní skupiny Evropské ligy v Soluni, kde je čeká poslední utkání letošního roku.

Foto Jan Škrle

Štítky okres Tábor, MOL Cup, FC MAS Táborsko, MFK Karviná, FC Vysočina Jihlava, Evropská liga UEFA, Jindřich Trpišovský, PAOK FC, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnešní zápas Slovanu s Táborskem rozhodčí odložil pro nezpůsobilý terén  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.