Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cenná výhra Slovanu utekla dvě minuty před koncem

Bod se Sevillou? Pro liberecký Slovan určitě slušný výsledek, čtvrteční utkání ale ukázalo, že podještědský manšaft měl i na tři body. Nadějný výsledek se začal rodit ve dvacáté minutě, kdy se trefil za záda brankáře Varase Rabušic. O vítězství přišel Slovan až dvě minuty před koncem, kdy na 1:1 srovnal Machín.

„Sevilla hrála velmi dobře. Šedesát minut jsme byli uzavřeni před vlastním vápnem. Strašně nás výsledek mrzí, ale se Sevillou musíme brát i jediný bod,“ zhodnotil Jiří Fleišman.

Slovan uhrál osmý zápas v řadě bez porážky v evropských pohárech. S favorizovanou Sevillou dokázal celé utkání hrát vyrovnanou hru. Ve dvacáté minutě se navíc pro brejku trefil Rabušic.

Slovanu zlomila vaz osmasedmdesátá minuta. Slovan rozehrával standartku před brankou Sevilly, po neproměněné šanci však Španělé přenesli hru na půli domácích. Vyloženou šanci musel Kovář zažehnat skluzem, kterým metr před velkým vápnem zastavil jednoho z útočníků za cenu červené karty.

Přímý kop náhradní brankář Hroššo vychytal, o deset minut později byl ale krátký na střelu Machína. Seville se podařilo dvě minuty před koncem vydřít alespoň jeden bod. Výkon španělského týmu ale nějak nepřesvědčil. Spousta přihrávek do stran a dozadu k vyloženým gólovkám nevedla. Sevilla přitom Slovan přestřílela 13:4.

„Soupeř měl velkou kvalitu. Paradoxně z naší šance byla červená karta a dvě minuty před koncem branka. To nás mrzí, ale bod samozřejmě bereme,“ dodal po utkání trenér Jaroslav Šilhavý.

FC Slovan Liberec – Sevilla FC 1:1 (1:0)

Branky: 20. Rabušic - 88. Machín
Liberec: Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Pavelka, Hušek (64. Kalitvincev, 90. Kolár), Rybalka, Delarge (78. Hroššo) - Rabušic
Sevilla: Varas - Coke, Cala, Pareja, Navarro (74. Moreno) - Reyes (56. Machín), Iborra, Rabello (56. Bacca), Cristóforo, Perotti - Gameiro

Podaří se Slovanu postoupit ze základní skupiny Evropské ligy?

Celkem hlasovalo0 čtenářů

Sevilla vydřela bod až dvě minuty před koncem

Pátek, 25. října 2013, 08:13

Přemysl Kovář celé utkání neodchytal. Po vyloučení ho nahradil Hroššo
Bod se Sevillou je určitě úspěchem

Štítky FC Slovan Liberec, Sevilla FC, Jiří Fleišman, Bílí Tygři Liberec, Jaroslav Šilhavý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cenná výhra Slovanu utekla dvě minuty před koncem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.