Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Druhé poločasy fungují, Slovan ve Freiburgu vyrovnal

Už klasický Slovan se představil v prvním kolem Evropské ligy. Na hřišti Freiburgu hrál první poločas mizerně a zaslouženě prohrával 2:0. Jenže Liberečtí se nevzdali a brankami Kalitvinceva a Rabušice vyrovnali a vezou domu bod.

 

Utkání ale nezačalo moc dobře, Slovanu se nedařilo, kazil, naopak Freiburg hrál velmi dobře. První zásadní moment utkání přišel ve 22. minutě. Kušnír fauloval protihráče a pískala se penalta. Co je zvláštní, faul nebyl ve vápně. Stane se.

Ve 35.minutě bylo zle. Mehmedi vzal míč za vápnem, vystřelil a míč k překvapení všech skončil v síti. Po první půli tedy Slovan o dva góly prohrával a nevypadalo to vůbec hezky.

Jenže fanoušci Slovanu už vědí, že jejich tým hraje druhé poločasy trochu jinak a i tentokrát se to povedlo. Liberečtí dvěma góly na hřišti bundesligového týmu vyrovnali! V 67.minutě se z dálky trefil střídající Kalitvincev a gólman Bauman se nevyznamenal. Slovan začal po hřišti létat a o sedm minut později vyroval. Obrovskou chybu vyrobil Mehmedi, který namazal Rabušicovi, a ten se nemýlil. 2:2.

Pak měl Slovan další obrovskou šanci, Rabušic ale trefil tyč, Fleišmanovu ránu vytáhl Bauman. Červenou kartu navíc za dvě ruce během dvou minut inkasoval Guedé a se Slovanem to vypadalo hodně dobře.

Jenže Freiburg se nevzdal a ke konci hodně zlobil, velkou šanci měl Čech Krmaš. Pak dostal druhou žlutou Rybalka a závěr byl hektický. Nakonec už gól nepadl a zápas skončil zaslouženou remízou.

SC Freiburg - Slovan Liberec 2:2

Branky: 23. Schuster (p), 35. Mehmedi - 67. Kalitvincev, 74. Rabušic Rozhodčí: Balaj – Gheorghe, Artene (všichni Rumusko),
ŽK: 41. Schuster, 75. Guédé - 20. Kušnír, 32. Rybalka, 42. Kelić, 68. Rabušic,
ČK: 77. Guédé - 90. Rybalka

Freiburg: Bauman - Sorg, Krmaš, Ginter, Günter - Fernandes, Schuster, Schmid, Mehmedi (89. Coquelin), Kerk (66. Guédé) - Hanke (79. Freis)

Liberec: Kovář - Kušnír, Kováč, Kelić, Fleišman - Sackey (62. Kalitvincev), Rybalka - Delarge, Pavelka, Frýdek (46. Šural) - Rabušic
 

Autoři

Štítky slovan, freiburg, evropská, liga, FC Slovan Liberec, SC Freiburg, Evropská liga UEFA, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhé poločasy fungují, Slovan ve Freiburgu vyrovnal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.