Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 25. května 2024  |  Svátek má Viola
Bez reklam

Jarolím si už za Slovan nezakope, jde do Bohemky

Záložník Marek Jarolím po necelém roce opouští Liberec a míří do Bohemians 1905. Vedení Slovanu se rozhodlo, že s ním neprodlouží smlouvu, která vyprší ke konci ledna. Třicetiletý fotbalista už se zapojil do zimní přípravy pražského celku.

 

"Na Markovo pokračování v našem klubu nepanoval jednotný názor. Nakonec jsme se ale rozhodli, že náklady spojené s Markovou smlouvou použijeme jinak," uvedl na libereckém webu sportovní ředitel Jan Nezmar. Naznačil, že by místo Jarolíma mohla přijít nová posila. "Když to řeknu hodně lidově, tak pouštíme vrabce z hrsti, abychom mohli pomýšlet na holuba na střeše," dodal Nezmar.

Jarolím přišel do Liberce vloni na konci ledna. Za severočeský klub odehrál 16 ligových zápasů, v nichž vstřelil tři branky. Na podzim vinou dlouhodobého zranění zasáhl jen do tří utkání nejvyšší soutěže. Odchovanec Sparty má za sebou angažmá v Mladé Boleslavi, Plzni, Slavii, Jablonci, Teplicích, čínském Chang-čou Greentown a řeckém Iraklisu Soluň. V české lize má na kontě 210 zápasů a 34 gólů.

Po podzimu třináctí Bohemians si od Jarolíma slibují zlepšení ofenzivní části hry. "S vedením Liberce i se samotným hráčem jsme již v podstatě domluveni na podmínkách přestupu, proto se již dnes může Marek plně zapojit do přípravy na jarní část v Bohemce," vysvětlil na internetových stránkách "Klokanů" sportovní ředitel Tomáš Požár.

Napsala ČTK

Štítky FC Slovan Liberec, Marek Jarolím, Bohemians 1905, Jan Nezmar, AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav, SK Slavia Praha, FK Baumit Jablonec, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarolím si už za Slovan nezakope, jde do Bohemky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.