Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Nizozemec Luckassen doplnil Slovan na soustředění

Kádr libereckého Slovanu doplnil dvacetiletý nizozemský útočník Kevin Luckassen. Odchovanec AZ Alkmaar, se kterým se liberečtí fotbalisté střetnou už za dva týdny v Evropské lize, doplnil tým zatím jen na týdenní zkoušku. Na herní soustředění v Portugalsku dorazil v úterý.

"Na testy přišel na doporučení našeho skauta. Je to silový hrotový útočník s kořeny v Ghaně," řekl k testovanému hráči sportovní ředitel Jan Nezmar a doplnil: "Není to ten útočník, o kterém jsem se zmiňoval v diskusi s fanoušky. Mluvil jsem o hráči se zkušeností z jedné z nejlepších lig světa. Byl to útočník ze Sevilly, který dal ale nakonec bohužel přednost jiné nabídce."

Luckassen patří mezi mladé talentované fotbalisty. V mládežnických kategoriích patřil mezi nejlepší střelce AZ Alkmaar, své místo má také v juniorské reprezentaci Nizozemska. V loňském roce našel angažmá ve skotském Ross Country, které balancuje nad sestupovými pozicemi z nejvyšší ligy.

Právě nizozemský fotbalista dost možná vyběhne na trávník při středečním přípravném utkání proti dánskému Midtjyllandu. Přímý přenos naladí diváci Eurosportu 2 ve 20:45.

Štítky Kevin Luckassen, fotbalista, Evropská liga UEFA, Portugalsko, Alkmaar, Sevilla FC, Jan Nezmar, AZ Alkmaar, Ghana, Nizozemsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nizozemec Luckassen doplnil Slovan na soustředění  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.