Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Legendy Bogas Pilný a Škorpil se postaví v lize Slovanu

Slovan není v lize v dobré situaci, popravdě tak málo bodů ve své ligové historii ještě neměl. Teď navíc jede do Hradce, který vedou dvě slovaňácké legendy – Bohuslav Bogas Pilný a Ladislav Škorpil, jejich motivace bude zřejmá. Slovanu navíc chybí řada opor v čele se Šuralem a Pavelkou.

V derby dostal čtvrtou žlutou kartu nejlepší střelec Liberce Josef Šural, v poháru ve Znojmě byl vyloučen stoper Pokorný. David Pavelka si v derby pochroumal kolenní vazy a do konce podzimu je mimo. Poraněný sval zase ve Znojmě vyřadil levé křídlo Frýdka. Do hry tak půjdou jiní, kteří musí ukázat, jak na tom jsou.

Hradec ale nebude jednoduchý soupeř, vyměnil trenéry a v poháru naposledy zatápěl Plzni. "Všichni cítíme, že musíme nutně vyhrát. Ovšem ve složité pozici je i mužstvo Liberce, které kdyby u nás prohrálo, dostaneme se na ně na čtyři body a částečně bychom se dotáhli i na ostatní. Po utkání následuje reprezentační pauza, takže bodový zisk by byl pro nás hlavně po psychické stránce velkou vzpruhou," řekl kouč Hradce Bohuslav Pilný.

Půjde tedy o těžký záchranářský boj, ve kterém bude hlavně rozhodovat hlava. Výkop je v patnáct hodin.

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Ladislav Škorpil, FC Hradec Králové, Josef Šural, David Pavelka, 1. SC Znojmo, FC Viktoria Plzeň, Bohuslav Pilný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legendy Bogas Pilný a Škorpil se postaví v lize Slovanu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.