Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na řadě je Příbram. Slovan potřebuje tři body

Po pohárové prohře v Rumunsku se liberecký Slovan musí rychle přeorientovat na ligu. K Nise totiž už v neděli dorazí Příbram a domácí by rádi tři body. Hodily by se, aby Slovan udržel kontakt s čelem tabulky a také zapomněl na prohru s Giurgu a třeba se i dobře naladil na odvetu, která je na programu už ve čtvrtek.

Liberečtí budou chtít dokázat, že zápas v Rumunsku byl výjimkou, k čemuž by právě mač s Příbramí mohl být vhodný – Slovan totiž z dvaatřiceti zápasů se Středočechy prohrál jen šestkrát. „Musíme jít dál a soustředit se na ligu, abychom vstup do soutěže nepropásli, až pak můžeme myslet na odvetu s Giurgu,“ řekl klubovému webu po zápase v Rumunsku Jan Rajnoch.

V Příbrami hraje několik v Liberci dobře známých hráčů. Tomáš Zápotočný, Miroslav Slepička i Martin Fillo se budou chtít proti Slovanu vytáhnout. Příbrami se navíc málem podařilo uhrát remízu U Nisy už loni, kdy výhru trefil až v nastavení Jiří Pimpara.

Slovan tedy nečeká nic nejednoduchého, protože Příbram navíc v prvním kole remizovala s Plzní, spoléhat ale musí jen na své schopnosti. Zápas začíná v 17 hodin a řídí ho rozhodčí Bílek.

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, 1. FK Příbram, Rumunsko, Lužická Nisa, Jan Rajnoch, Tomáš Zápotočný, Miroslav Slepička, Martin Fillo, FC Viktoria Plzeň, Jiří Pimpara

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na řadě je Příbram. Slovan potřebuje tři body  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.