Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Před odletem do tepla si Slovan U Nisy poradil s Ústím

Poslední přípravný zápas před odletem na herní soustředění do Portugalska odehrál Slovan na domácí půdě. Na umělku k Nise si pozval Ústí a vyhrál 2:1, když se hned v úvodu trefil Rabušic a v druhém poločase o vítězství rozhodl Djika Douglas. Celý zápas odehrál pouze Marek Jarolím, který se podílel na obou gólech.

Hra Slovanu v první půli byla těžkopádná, nedařil se přechod do útoku. Liberecké zřejmě uklidnila blesková branka, když se hned v úvodu trefil Rabušic. Ten míč uklidil do brány patičkou po odraženém trestňáku Jarolíma.

Slovan se pak tlačil dopředu, ale nebezpečnější bylo Ústí, které také dokázalo vyrovnat. Po půli se tak Slovy kapitána Kováče, který výsledek tlumočil útočníku Budnikovi (nehrál a jen se přišel podívat), šlo za stavu adin adin.

První půli odehrál i nováček Rajnoch, jako štítový záložník hrál Juraj Hovančík.

Dougie rozhodl o vítězství

Do druhé půle nastoupilo úplně jiné mužstvo. V sestavě zůstal jen Frýdek, Coufal, Jarolím a Rabušic. A Slovan odehrál druhou půli velmi dobře, Ústí už se k ničemu nedostalo. Domácí ale přidali pouze jeden gól, když po krásné kombinaci Rabušice a Jarolíma zakončoval Douglas alias Dougie do prázdné.

Hodně znát v ofenzivě byl také Frýdek, který se do druhé půle přesunul do zálohy. Další branky už ale Slovan nepřidal, i když několikrát byl blízko. Jarolím a Frýdek stříleli do tyče, hlavičky Sackeyho a Pimpary odvrátila obrana Ústí. Do šance se dral i mladík Káva, i jeho ale brankář Ústí vychytal.

Do zápasu tak nezasáhli pouze zkoušení hráči – Ital Migliorini a Korejec Wong, kvůli lehké indispozici nehrál ani Ukrajinec Budnik.

Do Portugalska 25 hráčů

V neděli Slovan odlétá do Portugalska, kde se střetne se třemi severskými týmy v rámci Atlanctic Cupu. Zápasy týmu půjdou živě na Eurosportu. Do letoviska Algarve odcestují  3 brankáři a 22 hráčů do pole.

Slovan Liberec - Ústí nad Labem 2:1 (1:1)

Branky: 1. Rabušic, 67. Douglas - 23. Smola

Liberec: Kovář - Coufal (60. Novotný), Kováč (46. Pimpara), Rajnoch (46. Karišik), Frýdek - Hovančík (46. Sackey), Pavelka (60. Obročník) - Šural (46. Douglas), Jarolím, Kolár (46. Pokorný) - Rabušic (68. Káva)

Ústí n. L.: Novák (46. Tvrdoň) - Pavlata, Zukič, Vaněk (17. Valenta), Benčík - Teplý, Králík, Peterka (46. Martykán), Jursa, Leibl (46. Vacek) - Smola (77. Hanich)
 

Slovan zdolal Ústí 2:1

Středa, 29. ledna 2014, 14:03

Martin Frýdek v druhé půli hodně zlobil ústeckou obranu
Isaac Sackey se nebál pouštět i do útoku

Autoři

Štítky slovan, ústí, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Marek Jarolím, Djika Douglas, Portugalsko, FK Ústí nad Labem, Juraj Hovančík, Eurosport, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před odletem do tepla si Slovan U Nisy poradil s Ústím  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.