Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan hraje o budoucnost. V Curychu se porve o postup

Přetěžký zápas čeká dnes večer na hráče Slovanu. V Curychu se v odvetě 3. předkola Evropské ligy utkají s domácím FC a budou hájit náskok z 2:1 z prvního utkání. Slovan odletěl do Curychu v plné síle odhodlán se o postup poprat.

 

Po nedělním debaklu v Boleslavi si Slovan chce spravit náladu a postoupit do posledního předkola o Evropskou ligu. Postup do ní by pro Slovan znamenal velkou finanční vzpruhu i prestiž. Všeobecně se ví, že klub ztratil hlavního sponzora a po Liberci se šušká, že v případě vypadnutí z poháru klub ještě v srpnu opustí hlavní opory: nejhlasitěji se mluví o Kušnírovi, který odejít chce, Rabušicovi a také Delargeovi a kdo ví, jak by to bylo například s Kalitvincevem nebo Keličem. Slovan by si pak ve zbytku sezony musel poradit s oslabeným kádrem.

Zápas v Curychu začíná v 19.30, žádná televize ho nevysílá. Kdo tedy nevyrazil se Slovanem přímo do Švýcarska, musí trnout doma u internetu. Slovanu stačí k postupu neprohrát, nebo pokud vstřelí dvě a více branky, tak i prohrát o gól. V případě porážky 1:2 by se prodlužovalo.

Autoři

Štítky slovan, Curych, evropská, FC Slovan Liberec, Evropská liga UEFA, FK Mladá Boleslav, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan hraje o budoucnost. V Curychu se porve o postup  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.