Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan jede do neoblíbených Teplic bojovat o třetí příčku

Hodně neoblíbená jsou teplická Stínadla pro liberecký Slovan. Naši tam prohrávají a nedávají góly. V ligové historii Slovan v Teplicích ze sedmnácti pokusů jen dvakrát vyhrál a dvakrát remizoval, jinak samé prohry. Není pravý čas tuhle bilanci trochu napravit?

Domácí jsou v laufu. Po dlouhé době hrají koukatelný fotbal, střílí mraky gólů a chodí i lidi. Slovan, který v Teplicích prohrál i v mistrovské sezóně, když přitom domácí tehdy neporazili téměř nikoho, se v lize zase trošku trápí, naposledy neporazil ani poslední Znojmo.

Jenže právě to by mohla být pro Liberecké výhoda. V nohách mají čtvrteční remízu v Seville, a tak se bude očekávat hlavně od Teplic. Slovan může hrát svou hru na brejky, která mu v poslední době tolik vychází.

Teplice nasosledy doma porazily Plzeň, minule prohrály na Spartě, když se jim zranil desetigólový střelec Mahmutovič. A to je velká rána. Pořád má ale velkou sílu, řádí především Afričané Litsingy, Nivaldo a Salami.

To Slovan se dopředu trápí, v Evropské lize sice udivuje výsledky i slušnou hrou, v domácí soutěži se ale trápí se Znojmem a dostane výprask na Slovácku. Zápas v Teplicích ale bude jiný, tvořit budou domácí, Slovan bude spoléhat na brejky.

S Teplicemi má Slovan celkově špatnou bilanci. Ze 34 vzájemných duelů, vyhrál jen 12, šestnáctkrát prohrál a šestkrát remizoval.

Zápas začíná v 18 hodin před kamerami České televize. Trenér Šilhavý má k dispozici všechny opory.

Autoři

Štítky slovan, teplice, liga, Plzeň 2-Slovany, FK Teplice, 1. SC Znojmo, Sevilla FC, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Evropská liga UEFA, 1. FC Slovácko, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan jede do neoblíbených Teplic bojovat o třetí příčku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.