Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Slovan přivítá nováčka ze Znojma. Do brány se chystá Hroššo

Se změnou na brankářském postu půjde s velkou pravděpodobností liberecký Slovan v utkání proti Znojmu. Kováře nahradí Hroššo. Proč? Ve čtvrtek minulý čtvrtek dostal Kovář v Evropské lize červenou, odvetu tak bude chytat Hroššo a proti Znojmu se může zžít s týmem.

Slovan se se Znojmem utká poprvé v historii. Moravský tým hraje ligu poprvé. Zatím je na poslední příčce tabulky, ale v posledních třech zápasech získal sedm bodů a v Liberci bude chtít překvapit. V prvních devíti kolech získalo Znojmo pouhé tři body. Jenže pak přišla výhra v brněnském azylu nad Boleslaví, pak remíza v Ostravě a nakonec jednoznačná výhra 3:0 nad Příbramí.

To Slovan naposledy v pondělí přivítal doma pražskou Spartu a vyrovnávací gól dostal až v 87.minutě. Proti nováčkovi ale chce tři body. Liberečtí dávají málo gólů, všichni tak věří v klidné několikabrankové vítězství.

Slovanu bude chybět bek Kušnír, který proti Spartě viděl čtvrtou žlutou, naopak k dispozici už bude Sackey a pravděpodobně i Martin Frýdek, který byl nemocný, proti Spartě už ale seděl na lavičce.

Autoři

Štítky slovan, znojmo, liga, Orli Znojmo, Evropská liga UEFA, AC Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, FK Mladá Boleslav, HC Vítkovice Ridera, 1. FK Příbram, Martin Frýdek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan přivítá nováčka ze Znojma. Do brány se chystá Hroššo  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.