Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slovan se raduje z hubené výhry nad Jihlavou

Důležité tři body získali fotbalisté Slovanu ze zápasu proti Jihlavě. Neoblíbeného soupeře zdolali díky gólu Rybalky nejtěsnější výhrou 1:0. Slovan se tak vrátil na třetí místo a udržel kontakt na zatím stoprocentní Spartu s Plzní.

Výhra se nerodila vůbec lehce. Slovan sice téměř celý zápas kontroloval hru, ale do šancí se moc nedostával a když už, tak neproměnil. Zápas tak nejvíc ovlivnila červená karta, kterou v závěru poločasu obdržel jihlavský Kopic po faulu na Šurala.

A přesilovku v druhé půli domácí využili. Na krásný centr Šurala si naběhl Rybalka a bylo to 1:0. Hned vzápětí mohl oslabený soupeř vyrovnat, ale Masopust na centr nedosáhl.

Pak už si Slovan zápas pohlídal a zvítězil. Ze čtyř zápasů tak má devět bodů a drží se na dostřel zatím vítězící Plzni a Spartě.

Teď je na programu zápas v Brně, kde se Libereckým moc nedaří,  a pak už Slovan míří do Udine k prvnímu zápasu play-off Evropské ligy.

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava

Branka: 60. Rybalka, ŽK: 2:1 (38. Sackey, 83. Rybalka - 17. Masopust), ČK: 0:1 (41. Kopic),

Rozhodčí: Franěk - Hrabovský, Hock
Diváci: 4872

FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kováč, Karišik (62. Delarge), Frýdek (46. Fleišman) - Sackey, Rybalka - Šural, Pavelka, Kalitvincev (90. Szabo) - Rabušic

FC Vysočina Jihlava: Blažek - Marek, Šourek, Kopic, Tlustý - Masopust, Karlík, Jungr, Jánoš (79. Přeučil), Vaculík - Šimonek (71. Harba)

Slovan si poradil s Jihlavou

Neděle, 11. srpna 2013, 21:15

Lukáš Szabo střídá Kalitvinceva
Dzon Delarge nastoupil v druhé půli

Autoři

Štítky slovan, jihlava, liga, FC Slovan Liberec, FC Vysočina Jihlava, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, FC Zbrojovka Brno, Evropská liga UEFA, Udine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan se raduje z hubené výhry nad Jihlavou  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.