Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan sehnal gólmana, z Nitry přijde Hroššo

Slibovaná posila je tu. Přemysl Kovář dostane konkurenta v boji o místo brankářské jedničky. Ze slovenské Nitry přichází šestadvacetiletý Lukáš Hroššo. Sice byl rok zraněný, ale teď chce všem dokázat, co umí.

 

Hroššo si zachytal v Nitře, ale i v bratislavském Slovanu a zkušenosti má také z evropských pohárů, které za pár týdnů čekají i Liberec. Narodil se 19. dubna 1987 a slovenskou ligu chytá od roku 2007. 

„Je to zkušený brankář, který právě se Slovanem odchytal základní skupinu Evropské ligy. I v Nitře chytal v evropských soutěžích. Jeho kariéru ale na rok přerušilo zranění. Teď se chystá dobře rozjetou kariéru restartovat. A já jsem moc rád, že to bude u nás,“ prohlásil pro klubový web sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Zachytal si i za slovenskou reprezentaci do 21 let, a do áčka ho chtěl trenér slovenské reprezentace Weiss. Pak si ale nepříjemně zlomil nohu a ze zranění se léčil rok. Teď už je ale podle Nezmara v plné zátěži. "Prošel mnohá vyšetření. Je v naprostém pořádku, zranění ho nikterak nelimituje a není tedy jediný důvod se obávat, že zapomněl chytat," myslí si Nezmar.

Hroššo se k týmu připojí v úterý na soustředění na Slovensku. Se slovanem podepsal smlouvu na tři roky.

Autoři

Štítky slovan, hroššo, posila, Nitra, FC Slovan Liberec, Lukáš Hroššo, Přemysl Kovář, Jan Nezmar, úraz, Evropská liga UEFA, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan sehnal gólmana, z Nitry přijde Hroššo  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.