Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Slovan už s novým trenérem jede bojovat do Ostravy

Hektický týden, během kterého se v klubu měnili trenéři, zakončí Slovan těžkým zápasem na Bazalech v Ostravě. Tým už nepovede duo Kotrba – Csaplár, které bylo po třech jarních porážkách odvoláno, ale staronový trenér David Vavruška, který se k áčku přesunul z juniorky.

V pondělí se ve Slovanu děly věci. Představenstvo po dopoledním tréninku odvolalo trenéry. Už po třech kolech, což je ligový rekord. Slovan tak do dalších bojů povede David Vavruška, který dosud vedl v klubu juniorku. Teď ho čeká těžká premiéra. Zápas v Ostravě proti Baníku.

Vavruška zřejmě využije Delarge, kterého z kádru áčka vyřadili předchozí trenéři. „Dzon si o návrat řekl sám, tím jak v juniorce pracoval. Musím říct na rovinu, že já jsem s ním neměl žádný problém. V juniorce působil jako profík, až mě to samotného překvapilo,“ okomentoval případ Delarge David Vavruška.

Chybět by tak měli pouze zranění Coufal a Douglas. Problémy má také gólman Kolář a spekuluje se, že v Ostravě nenastoupí.

Baníku bude v zápase se Slovanem chybět záložník Holzer, který je zraněný. Trenér Petr Frňka chce proti Liberci uspět, ale varuje. „Liberec je dobrý tým, kterému se teď nedaří výsledkově, což se podepisuje na psychické pohodě. Jsou tam hráči jako Bakoš, Šural, Pavelka či Breznaník, kteří mají kvalitu. Pro mě je jenom souhra okolností, že jsou v tabulce dole,“ řekl klubovému webu.

Zápas na Bazalech začíná v sobotu v 17 hodin

Baník Ostrava – Slovan Liberec

20. kolo, 17 hodin (Bazaly)

Nejlepší střelci: Daniel Holzer (2) – Josef Šural (8)
Nejlepší nahrávači: Davor Kukec (3) – Martin Frýdek (3)
Karetní ohrožení (3 ŽK): Frydrych – Fleišman, Hadaščok, Frýdek, Sackey, Sus

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, trenér, FC Baník Ostrava, David Vavruška, Bazaly, Josef Šural, Martin Frýdek, Daniel Holzer, Davor Kukec, Petr Frňka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan už s novým trenérem jede bojovat do Ostravy  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.