Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Slovan zahájil přípravu. Bez posil, s navrátilci a juniory

Fotbalový Slovan se po třítýdenní dovolené vrhl na zimní přípravu pro jarní část sezóny, nezvykle na přírodní trávě U Nisy. Z tradičních opor chyběl Rybalka, kterému skončilo hostování z Dynama Kyjev a také Renáto Kelić, který jedná o svém možném přestupu v Chorvatsku.

Trenér Šilhavý na prvním tréninku přivítal 20 hráčů do pole a tři gólmany. Posily, alespoň prozatím, klub nepřivedl. Stále se totiž řeší finanční situace klubu a případný vstup investora. „Vedení mě ubezpečilo, že pracují na tom, aby se ty věci daly do pořádku. Během krátké doby by to mělo být vyřešeno a já tomu pevně věřím,“ řekl Jaroslav Šilhavý.

Ten vedl trénink na přírodní trávě, což je v Liberci prakticky nemyslitelné. Současné počasí to ale povolilo. „Všichni jsou zdraví, natěšení a připravení na trénink,“ okomentoval s úsměvem Šilhavý.

Do přípravy se zapojili i dva navrátilci, Michal Obročník, který hostoval ve Zlatých Moravcích na Slovensku a Moustapha. Ten podzim strávil v pražských Bohemians.

Do áčka se na zimní přípravu dostalo i několik hráčů juniorky. Matěj Káva, Douglas, Vojtěch Novotný a Lukáš Pokorný si tuto nominaci vysloužili výkony v podzimních utkáních juniorky.

Se Slovanem už naopak nezačalo duo Ukrajinců. Kalitvincev se nevrátí určitě, o Rybalkovi se dál spekuluje, rozhodne ale finanční situace a domluva Slovanu s Dynamem Kyjev. V pondělí také jednal Renáto Kelić o svém případném novém angažmá v Chorvatsku. Podle informací Drbny jde o Dinamo Záhřeb. Kelićovi končí za půl roku smlouva, pokud odejde už teď, Slovan by si mohl přijít alespoň na nějaké peníze. Chyběl také Vojtěch Hadaščok, který trénuje s Viktorkou Žižkov. „O jeho hostování se bude ještě jednat,“ doplnil mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Hráče nyní čekají tréninky v hale na Dobiášce a také na trávě U Nisy. 13. ledna jsou pak na programu fyzické testy. Příští středu sehrají Liberečtí první přípravu v Praze proti Bohemians.

Kdo byl na prvním tréninku

Brankáři: Lukáš Hroššo, Ondřej Kolář a Přemysl Kovář.

Obránci: Vladimír Coufal, Jiří Fleišman, Martin Frýdek, Luboš Hušek, Miloš Karišik, Radoslav Kováč, Ondřej Kušnír, Vojtěch Novotný, Jiří Pimpara, Lukáš Pokorný

Záložníci: Michal Obročník, David Pavelka, Isaac Sackey a Josef Šural, Dzon Delarge, Hugues Douglas, Luboš Kolár

Útočníci: Michael Rabušic, Moustapha Ndiaye, Matěj Káva

Slovan zahájil přípravu

Pondělí, 6. ledna 2014, 14:48

Fotbalový Slovan se po třítýdenní dovolené vrhl na zimní přípravu pro jarní část sezóny
Fotbalový Slovan se po třítýdenní dovolené vrhl na zimní přípravu pro jarní část sezóny

Autoři

Štítky slovan, příprava, FC Slovan Liberec, FK Dynamo Kyjev, Renato Kelić, Chorvatsko, trénink, Lužická Nisa, tráva, Jaroslav Šilhavý, Bohemians 1905, Michal Obročník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zahájil přípravu. Bez posil, s navrátilci a juniory  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.