Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Štajny, Maier, Zelenka. Legendy se sejdou opět v Dukle

Do haly libereckých volejbalistů opět zamíří vánoční futsalový turnaj. V čele s ex-slovaňákem Jiřím Štajnerem si palubovku podmaní týmy složené nejen z fotbalových hvězd. Letošním tahákem exhibičního turnaje je tým Real Top Praha složený z herců a osobností. V Dukle se tak objeví jména jako Leoš Noha nebo Ladislav Hampl.

„Turnaj začíná 27. prosince v 10:00 a jako vždy se ho má zúčastnit řada fotbalových hvězd,“ popsal pořadatel Petr Forman.

Jaké týmy se zúčastní?

Štajny Star (Radek Kováč, Luboš Hušek, Petr Zábojník, Martin Abrahám, Láďa Maier, Jan Chramosta, Petr Johana), Talent Stars (mužstvo složené z hráčů Slovanu Liberec a jejich hostů a kamarádů - Přemysl Kovář, Ondřej Kušnír, David Pavelka, Michael Rabušic, Roman Bednář, Lukáš Vácha, Milan Matula, Petr Grygar, Michal Breznaník a Petr Ulihrach), Vinné Mušky ze Studny (Zbyněk Hauzr, Benjamin Vomáčka, Petr Lukáš, Pavel Košťál), Real Top Praha (Slavoj Houslice) složené z herců a osobností (Leoš Noha, Ladislav Hampl, Jakub Štáfek, Jiří Jarošík, Luděk Zelenka a další).

Dále Šotci – Krásná studánka, Alfa, Jiskra Višňová a další. „Ostatní týmy mohou jen mile překvapit,“ doplnil Petr Forman.

Pískat by měla trojice Jirka Blaschke, Zdeněk Nádeník, Kryštof Kowalík.

Štítky FK Dukla Praha, Luděk Zelenka, Real TOP Praha, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jiří Štajner, Petr Forman, FC Slovan Liberec, Luboš Hušek, Petr Zábojník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štajny, Maier, Zelenka. Legendy se sejdou opět v Dukle  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.