Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

To je úlovek! Bývalý reprezentant Štajner se upsal Chrastavě

Chrastava upekla přestup, který asi jen tak někdo z krajského přeboru nepřekoná. Na konci přestupového období oznámilo vedení klubu novou posilu. V jarní části krajského přeboru se v dresu Chrastavy představí ex-reprezentant a bývalý hráč prvoligového Slovanu Jiří Štajner.

„Aby toho nebylo málo, tak tento týden ke konci přestupového období, naši partu modro-žlutých srdcí rozšířila ikona českého a světového fotbalu Jirka Štajner. Budeme dál pracovat na práci, kterou jsme začali. Parta jak na hřišti, tak i mimo něj,“ uvedl klub na webu během víkendu.

Podle svých slov se Jiří Štajner na angažmá v Chrastavě těší. „Už toho bylo na mě v Německu moc. Trénovat zejména tělocvik pětkrát v týdnu, cesty za tréninky a zápasy… Tak jsme se dohodli o ukončení mého účinkování v Neugersdorfu," řekl Jiří Štajner Libereckému deníku.

S fotbalem Jiří Štajner začínal v klubu TJ Senohraby, odkud se přes kluby Slavia Praha, Dynamo České Budějovice, SK Slavia Louňovice a FC Baník Most v roce 2001 dostal až na soupisku severočeského FC Slovan Liberec. Odtud se v polovině roku 2002 přestěhoval do bundesligového Hannoveru. Po úspěšném působení v německé nejvyšší lize se na začátku sezóny 2010/11 dohodl na ukončení smlouvy a vrátil se zpět do Slovanu Liberec a později do Mladé Boleslavi. V roce 2014 odešel do německého klubu FC Oberlausitz Neugersdorf z páté ligy, kde se stal spoluhráčem Jana Nezmara.

Štítky Chrastava, Jiří Štajner, krajský přebor, FC Slovan Liberec, Německo, SK Slavia Praha, SK Dynamo České Budějovice, FK Baník Most, FK Mladá Boleslav, FC Oberlausitz Neugersdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To je úlovek! Bývalý reprezentant Štajner se upsal Chrastavě  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.