Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

To se nepovedlo, Slovan dostal před Curychem facku

Čtyři kusy na cestu do Švýcarska naložila Slovanu Mladá Boleslav. Jednou se trefil i Jiří Štajner. Před odvetou Evropské ligy v Curychu tak Slovan dostal pořádné varování.

 

 

Liberečtí působili v celém zápase podrážděně. Snaha, alespoň u některých, vidět byla, hráči ale už nejspíš (doufejme)mysleli na čtvrtek. V odvetě v Curychu mohou svůj tým poslat do posledního předkola Evropské ligy.

Od začátku dostali šanci Coufal, Sackey a Šural, odpočíval Kušnír, Kelič, Frýdek a Rabušic. Bohužel, i když Slovan nehrál úplně zle, Boleslav hosty přehrávala bojovností a přímočarostí. Do půle to bylo 2:0 a stejný výsledkem skončil i poločas druhý.

Tak teď rychle zapomenout, srovnat se a bojovat. Ve čtvrtek čeká Slovan důležitý zápas. V úvodním střetnutí Slovan Curych porazil 2:1, v odvetě tak stačí neprohrát. Curych v lize také prohrál, doma podlehl Young Boys Bern 1:3, formu tedy také nemá oslnivou.

Mladá Boleslav – Slovan Liberec 4:0

Branky: 4. Chramosta, 37. Fabián, 59. Štajner, 82.Kysela. ŽK: Kysela, Nešpor, Štípek - Rabušic, Kováč. Rozhodčí: Proske – Blažej, Kotík.
Diváci: 4324

FK Mladá Boleslav: Miller – Kysela, Kúdela, Johana, Fabián – Zahustel (77. Štípek), Jarolím, Štajner (84. Jeslínek), Ščuk – Nešpor (72. Mareš), Chramosta.

FC Slovan Liberec: Kovář – Coufal, Kováč, Hušek (46. Rabušic), Fleišman – Šural, Pavelka, Sackey, Rybalka, Kalitvincev (46. Frýdek) – Delarge (78. Hadaščok).

Autoři

Štítky slovan, boleslav, liberec, fotbal, FC Slovan Liberec, Curych, Jiří Štajner, Evropská liga UEFA, Švýcarsko, FK Mladá Boleslav, BSC Young Boys

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To se nepovedlo, Slovan dostal před Curychem facku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.