Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Trenér Šilhavý do Jablonce? Slovan mu dal souhlas k jednání

Tahle zpráva zasáhla fotbalové fanoušky Slovanu jako pytel cementu. Trenér Jaroslav Šilhavý odchází do Jablonce? Zatím je to spekulace, ale například podle iDnes je to prakticky hotová věc. Sport.cz už zase našel pro Slovan náhradu, má se jím stát trenér Varnsdorfu Zdenko Frťala. Tak se necháme překvapit, jak to dopadne.

Slovan se ale oficiálně moc vyjadřovat nechce. „Trenér Šilhavý nás informoval, že má nabídky z Gambrinus ligy i ze zahraničí. My jsme mu dali svolení k jednání,“ okomentoval sportovní ředitel Jan Nezmar vzniklou situaci.

Že by šlo o Jablonec, to nikdo neřekne, o týmu předsedy fotbalové asociace se ale spekuluje už dlouho. V zimě chtěl Pelta přetáhnout Kováče, kterého získala Sparta, mluvilo se i o gólmanu Kovářovi, nyní sílí spekulace o dalších hráčích a zmiňuje se i napjatá finanční situace klubu.

Vedení klubu prý bude v nejbližších dnech jednat. „Pan Šilhavý má se Slovanem do konce června uzavřenou smlouvu s opcí. Víc se k tomu v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat," řekl Jan Nezmar.

V sobotu hraje Slovan se Slováckem a stále má šanci na boj o poháry. Situaci si ale zkomplikoval prohrou v Příbrami, i když tam mu nebyl uznán gól a navíc se proti němu kopaly dvě hodně přísné penalty.

Autoři

Štítky Jaroslav Šilhavý, FK Baumit Jablonec, FK Varnsdorf, Zdenko Frťala, iDNES.cz, Jan Nezmar, 1. česká fotbalová liga, AC Sparta Praha, 1. FC Slovácko, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Šilhavý do Jablonce? Slovan mu dal souhlas k jednání  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.