Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Uhlídá Slovan Štajnera? Liberec hraje v neděli proti Boleslavi

Dvanáct neprohraných ligových utkání v řadě. To je vizitka Slovanu, který by dnes rád sérii prodloužil na půdě Mladé Boleslavi. Ta se krčí až na dvanáctém místě tabulky, když v této sezoně nedokázala ještě ani jednou vyhrát. Proti Slovanu se dnes nejspíš postaví i ex-liberecký Jiří Štajner.

Liberec má za sebou podstatně víc utkání, než Mladá Boleslav. Naposledy nastoupil ve čtvrtek večer proti švýcarskému Curychu. Slovanu může pomoci i kompletně vyprázdněná marodka.

„Uvažujeme o tom, že zohledníme sestavu vzhledem k odvetě ve Švýcarsku. Zohledníme zdravotní stav týmu i nasazení těch hráčů, kteří teď hráli často. Je možné, že k nějakým změnám dojde,“ popsal trenér Slovanu Jaroslav Šilhavý. Základní sestavu tak dost možná ovlivní série utkání Evropské ligy.

Poslední vzájemné utkání loňské sezony rozhodl Jiří Štajner, který se trefil v poslední minutě. Teď na něj může spoléhat Mladá Boleslav, kam před sezonou odešel. „V uplynulých pěti zápasech se nám proti Liberci nedařilo, ale věřím, že nepříznivou bilanci zlomíme,“ doplnil boleslavský kouč Ladislav Minář.

Utkání začíná v 17:00. Kdo se nevydal podpořit Slovan do Mladé Boleslavi, může utkání sledovat v přímém přenosu na ČT Sport.

Jak by mohla vypadat sestava Slovanu?

Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Pavelka, Rybalka, Kalitvincev, Frýdek - Rabušic

Štítky Liberec, Jiří Štajner, Mladá Boleslav, Švýcarsko, Jaroslav Šilhavý, Curych, Ladislav Minář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uhlídá Slovan Štajnera? Liberec hraje v neděli proti Boleslavi  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.