Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Záhada vyřešena. Slovan nepovolil Krásnému Lesu ani gól

Jak to vlastně dopadlo? Tak se ptala řada fanoušků na výsledek zápasu mezi ligovým Slovanem a Krásným Lesem z Okresního přeboru. Na webu Slovanu se objevilo pouze to, že výsledek zápasu není evidován. Drbna ale zapátrala a zjistila, že Slovan Krásný Les porazil 18:0.

Web Slovanu sice zval na utkání, které se odehrálo v rámci akce Kopeme za fotbal, jenže o tom, jak to celé dopadlo, už nikdo nedal vědět. Sami fanoušci si tak začali dělat legraci. „Kluci s nimi hráli 1:1 a na výsledek je uděleno přísné informační embargo,“ zkusil svou verzi Fan z Liberce. „Třeba hráli za tmy, osvětlení nemají, rozhodčí hlídal jen čas, tak vlastně ani nikdo nemůže vědět, jak to dopadlo,“ přidal se Tony777.

Ale skutečnost je jiná. Slovan v zápase na umělce Krásný Les porazil vysoko 18:0. „Určili jsme si cíl dostat maximálně patnáct branek. Na silného soupeře jsme se připravovali jako na obvyklý mistrovský zápas,“ konstatoval pragmaticky trenér amatérských hráčů Miroslav Libenský.

Trenér Slovanu Krásný Les naoko politoval. „Snažili se, měli tady i své fanoušky. Škoda, že je nepotěšili alespoň jedním gólem,“ řekl Jaroslav Šilhavý. „Ale nasazení jim rozhodně nelze upřít,“ dodal.

Střelec Slovanu Michael Rabušic je za podobné akce rád. „Už jsme se v rámci projektu nějakých akcí zúčastnili. Je to pro nás zpestření a jsme rádi, že klukům z nižších soutěží můžeme předvést, jak se hraje na úrovni Gambrinus ligy,“ poznamenal. „Je fajn, že mají příležitost se s námi poměřit. Aspoň zjistí, že fotbal není tak jednoduchý, jak se to může zdát třeba z tribuny nebo od televize,“ dodal s hořkým úsměvem na závěr.

Kopeme za fotbal

Projekt Gambrinusu Kopeme za fotbal se rozjel v roce 2010. Kromě materiální podpory pro týmy od nejnižší soutěže po okresní přebor dává klubům možnost soutěžit o exkluzivní okamžiky s celky Gambrinus ligy. Kromě střetnutí s profesionály mohou také vyhrát trénink s koučem z první ligy a mnoho dalších zajímavých cen. Do projektu je v současnosti ve více než 30 regionech zapojeno téměř 300 týmů.

Slovan vyzval Krásný Les

Čtvrtek, 21. listopadu 2013, 12:15

Slovan si zahrál s amatéry z Krásného Lesa
Slovan si zahrál s amatéry z Krásného Lesa

Autoři

Štítky slovan, krásný, les, kopeme, FC Slovan Liberec, Krásný Les, okresní přebor, fotbal, projekt, 1. česká fotbalová liga, Pivovar Gambrinus Plzeň, Jaroslav Šilhavý, Michael Rabušic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záhada vyřešena. Slovan nepovolil Krásnému Lesu ani gól  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.