Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zamilovaní do Slovanu mají na sobotní generálku vstup zdarma

Důležité ligové jaro se blíží, zimní příprava Slovanu s novými trenéry se blíží ke konci. Stačí odehrát už jen sobotní generálku a příští sobotu jde tým na to. K Nise přijede Slavie. Jak je na tom Slovan? To můžete zjistit v sobotu v posledním přípravném zápase s Příbramí.

Proti Příbrami by se už měla ukázat sestava, která bude bojovat o jarní ligové body. A že budou potřeba. V bráně nejspíš začne Hroššo, protože podzimní jednička Kolář byla velkou část přípravy zraněná.

S obranou mají noví trenéři Kotrba a Csaplár větší starost. Vytoužený stoper a zároveň lídr nedorazil, a tak se musí spolehnout na to, co mají. V posledních dvou zápasech dostal tým šest branek, na stoperu se vyzkoušel i Sackey, jenže ten byl hned u dvou gólů. Zatím to tedy vypadá, že napravo nastoupí posila Sus, na stoperu Pimpara s Pokorným či Karišikem a nalevo kapitán Fleišman.

V záloze už je z čeho vybírat. Vrátil se Pavelka a Sackey, stabilně dobře hraje Obročník a v přípravě se po dlouhé zranění dobře uvedl i Douglas. Levé křídlo obsadí Frýdek, který v přípravě nastřílel řadu gólů a daří se mu. Napravo je tu Moustapha nebo Hadaščok. Jako podhrot Šural a na hrot si Slovan pořídil Bakoše, za kterého může naskočit Luckassen. Po zranění se navíc pomalu vrací i Ďubek a Calazans.

Na soustředění v Turecku Liberec odehrál tři utkání. Nejprve porazil rakouský Wolfsberger 2:0, pak prohrál s CSKA Sofia 2:3 a na závěr podlehl Metalurgu Doněck 1:3.

Autoři

Štítky slovan, generálka, Příbram, Lužická Nisa, PFK CSKA Sofia, Turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zamilovaní do Slovanu mají na sobotní generálku vstup zdarma  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.