Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 25. května 2024  |  Svátek má Viola
Bez reklam

Golfové hřiště na Fojtce přivítá špičkové hráče

Skvělou podívanou slibuje Ypsilonka Cup, hraný od neděle do úterý na Fojtce nedaleko Liberce na hřišti Ypsilonka. Turnaj je součástí Czech PGA Tour a hraje se o více než čtvrt milionu korun. Mezi hráči jsou zástupci Španělska, Švédska nebo Velké Británie. Přijďte se podívat a přesvědčit se, že golf je náročný a divácky velmi atraktivní sport.

Chcete si dopřát nevšední zážitek? Nebojte se, golf není pro uzavřenou společnost, přijít podívat se může každý. Oblečte se pohodlně a raději si přibalte deštník. A kam se postavit, ať ze hry něco máte? U odpaliště, greenu, nebo vody se vždycky něco děje. Vydat se na hřiště je možné i přímo s hráči, se kterými absolvujete klidně všechny jamky, ale kdykoliv se samozřejmě můžete odpojit.

Ypsilonka Cup je třetím turnajem letošní Czech PGA Tour. Hrálo se na Konopišti a Černém Mostě. Pokud se chystáte přijít, ideální to bude v pondělí a úterý, kdy se hrají ostrá kola. Startovní listinu najdete na webu www.czechone.cz, doporučujeme sledovat jména jako je Pastor, Šebrle, Tintěra, Lieser nebo Jismark.

O Czech PGA Tour

Série šestnácti turnajů Czech PGA Tour vstupuje pod vedením promotéra České 1, s.r.o do druhého ročníku. Ten letošní slibuje prodloužený kalendář, kvalitnější startovní pole a zvýšení komfortu hráčů. Divákům pak opět nabídne nervydrásající souboje nejlepších českých golfových profesionálů s vybranými zahraničními hráči a top amatéry. Více o Czech PGA Tour najdete na webu www.czechone.cz.

Autoři

Štítky Fojtka, golf, Studio Ypsilon, Španělsko, Velká Británie, Švédsko, Liberec, Konopiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Golfové hřiště na Fojtce přivítá špičkové hráče  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.