Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

FOTO: Tygři si připsali po boji s Pardubicemi jedenácté vítězství v řadě

Hokejisté Liberce porazili ve 35. kole extraligy Pardubice a vyhráli jedenáctý domácí zápas v řadě. V tabulce tak Severočeši zůstávají v těsném závěsu za vedoucí Spartou, která však odehrála o čtyři zápasy více.

Tygři se vrátili na vítěznou vlnu, Olomouc porazili 4:1

V minulém utkání na Kladně přišli Bílí Tygři o úctyhodnou šestnáctizápasovou bodovou šňůru, už nyní se ale na vítěznou vlnu vrátili, když porazili Olomouc 4:1. Brankář Hrachovina přišel o čisté konto až necelé tři minuty před koncem.

Kladno vynulovalo rozjeté Tygry. O vítězství rozhodlo dvěma góly během necelé minuty

Liberečtí hokejisté po šestnácti utkáních v řadě tentokrát na Kladně nezískali ani bod. Domácí o výhře rozhodli dvěma slepenými góly v závěru první třetiny. Tygři tak na Kladně prohráli i druhé utkání sezóny.

Odpočatý Vlach se po trestu vrátil a dvěma góly porazil Zlín. Byl jsem natěšený, řekl

Hodně nabuzený byl po nucené pauze liberecký hokejový útočník Jaroslav Vlach a svůj návrat do sestavy v utkání proti Zlínu oslavil stylově dvěma góly. Důrazný útočník si odpykal dvouzápasový trest za zákrok na sparťanského obránce Tomáše Dvořáka a...

VIDEO: Vlach za krosček na hlavu proti sparťanskému Dvořákovi dostal stopku na dva zápasy

Hned několik tvrdých zákroků přinesl páteční zápas mezi Bílými Tygry a Spartou. Dva hráči byli nakonec potrestáni, domácí Jaroslav Vlach dostal za krosček na hlavu dvě utkání stop, sparťanský Košťálek pak za nájezd do Dernera tři.

Souboj prvního s druhým zvládli Tygři. Spartu porazili i díky hattricku a asistenci Lence

Atraktivní duel prvního s druhým se odehrál na ledě Bílých Tygrů. Ti přivítali pražskou Spartu a také ji dokázali porazit. Na vítězství měl lví podíl Radan Lenc, který vstřelil tři branky a na čtvrtou přihrál. Premiérovým gólem a asistencí se...

Tomáš Filippi opouští Liberec. Vrací se opět do ruské KHL

Tomáš Filippi opět opustí liberecký tým a přesune se do ruské KHL. Vrací se do působiště v Metallurgu Magnitogorsk.

Vítězný zápas tygří juniorky kontumován. Do hry šlo víc dorostenců, než povolují pravidla

Mládí vpřed? To v případě utkání juniorských týmů Liberce a Českých Budějovic neplatilo. Domácí totiž do hry poslali hned sedm dorostenců, jenže později se zjistilo, že mohou být maximálně čtyři. A tak Liberečtí o vítězství 3:2 na ledě přišli.

Tygři díky smršti v úvodu třetí třetiny přejeli Třinec 5:0. Berou desátou výhru v řadě

Pořádný uragán se spustil v úvodu třetí třetiny reprízy finále mezi Libercem a Třincem. Domácí během necelých dvou minut třikrát skórovali a zlomili tak odpor Třince. Celkové skóre je 5:0 a Tygři tak mají už desátou výhru v řadě.

Vítězná série pokračuje. Tygři porazili Kometu a v tabulce jsou těsně za Spartou

Devátá výhra v řadě, tentokrát proti soupeři z nejtěžších. Bílí Tygři porazili v dramatickém utkání Kometu Brno 3:2. Vítěznou branku vstřelil šťastně Jaroslav Vlach.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.