Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

Bídná série trvá, Tygři proti Varům prohráli čtvrtý extraligový zápas v řadě

Měl to být zápas, který nakopne liberecké hokejisty po třech prohrách v lize a prohře s Augsburgem v Lize mistrů. Jenže se propadli do ještě větší deprese, s Karlovými Vari totiž Tygři prohráli, a navíc nevstřelili ani gól.

Strašidelné utkání si připravili Tygři na příští pátek. Ponese se v halloweenském duchu

Halloweenské utkání je už v liberecké aréně každoroční tradicí. Letos ale bude o něco děsivější. Tentokrát už totiž nebude program určen zejména dětem, ale bude zaměřen spíše na dospělé.

Tygři ukončili prodej permanentek. Už nemáme co prodávat, zní z klubu

Rekordní čtyři tisíce permanentních vstupenek už prodal liberecký hokejový klub na letošní sezónu. Prodej sezónek tak musel ukončit, protože už další ani nemá. Ostatní místa zabírají již prodané jednorázové vstupenky nebo blokovaná místa.

Tygry opět povede Patrik Augusta. Na střídačce by měl být už zítra

Už při zítřejším utkání Bílých Tygrů bychom měli na střídačce opět spatřit kouče Patrika Augustu. Ten byl minulý týden hospitalizován v nemocnici, naštěstí se údajně nejednalo o nic vážného.

VIDEO/GÓLY: Tygři podlehli Kometě, která Liberci nasázela sedm branek a dotáhla se na špičku tabulky

Tygři dnes v Brně nezazářili. Gólovou nadílku dostali na konec týdne fanoušci Komety. Ta doma nasázela Liberci sedm branek a díky výhře 7:4 se dotáhla na čelo tabulky. Od prvního Třince dělí Brňany jen horší skóre.

Kouč Tygrů Augusta je v nemocnici, tým nyní povede asistent Kudrna

Trenér hokejistů Liberce Patrik Augusta byl hospitalizován kvůli náhlé zdravotní indispozici a Bílé Tygry povede v pátek a v neděli v extralize asistent Jiří Kudrna. V duelech v Pardubicích a v Brně proti Kometě bude Kudrnovi vypomáhat hlavní...

Tygři se vrátili na vítěznou vlnu. Olomouc porazili a brankář Schwarz vychytal nulu

Po špatném závěru na Kladně čekalo Bílé Tygry hned v neděli odpoledne další utkání. A to se povedlo, liberečtí hokejisté, kritizovaní za špatnou obrannou hru, porazili Olomouc 2:0.

Tygři poprvé v sezóně prohráli. Dva góly Kladna vstřelil Jaromír Jágr

Hokejisté Kladna zdolali v dohrávce 7. kola extraligy dosud neporažený Liberec 5:3 a dvěma góly včetně vítězného to zařídil sedmačtyřicetiletý majitel Rytířů Jaromír Jágr. Rozhodl v čase 58:39 dorážkou do odkryté branky, dvakrát za vítěze...

Je paradox, že vedeme ligu, když tolik inkasujeme, říká střelec Bulíř

Liberecký útočník Michal Bulíř se podílel gólem na výhře svého týmu 6:4 nad Zlínem. Bílí Tygři tak uhájili svou neporazitelnost a nadále vedou extraligovou tabulku. Severočeši v zápase znovu potvrdili ofenzivní sílu, která je v úvodu soutěže...

Tygři dál vládnou. Poslední Zlín porazili 6:4

Take po šestém extraligovém kole zůstávají Tygři neporaženi. Na svém ledě přivítali poslední Zlín a zvítězili 6:4. Třemi body zazářil Rostislav Marosz. Tygři tak zůstávají jediným neporaženým týmem soutěže.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.