Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Hokej

Startuje hokejová Liga mistrů. Tygři se představí v severoirském Belfastu

Liberecké hokejisty čeká první soutěžní utkání v nové sezóně. Díky ligovému stříbru se kvalifikovali do Ligy mistrů a první zápas je čeká na ledě neobvyklého soupeře. Poprvé v historii se střetne s týmem ze Severního Irska – Belfast Giants.

Tygři hlásí posilu do útoku. Přichází kanadský rodák a vnuk Jaroslava Holíka Adam Musil

Dvaadvacetiletý forvard Adam Musil se stěhuje do Česka a pro své první tuzemské angažmá si vybral liberecké Bílé Tygry. Rodák z Kanady prošel zámořským výchovným systémem a dosud hrál AHL a WHL. S Libercem podepsal smlouvu na dvě sezóny.

Talent Bílých Tygrů Michal Teplý míří do zámoří. Zahraje si WHL ve Winnipegu

V loňském ročníku si jako sedmnáctiletý odbyl premiéru v extralize, před měsícem byl draftován do NHL a uspěl i v CHL Import Draftu. Talentovaný Michal Teplý má za sebou úspěšný ročník, po němž nyní odchází bojovat o svůj sen do zámořské...

Bílí Tygři mají novou posilu, v nadcházející sezóně jim pomůže Daniel Bukač

Novou šelmou libereckého hokejového týmu bude teprve dvacetiletý bek Daniel Bukač. S vedením se domluvil na tříletém kontraktu.

Hokejisté jsou už opět na ledě, pokračují v letní přípravě

Po delší pauze se liberečtí hokejisté vrátili na led. Aktuálně je čeká poslední část letní přípravy. Na ledě se už ukázal skoro celý kádr, včetně většiny posil.

Příští trenér hokejové reprezentace? Říhu za rok nahradí Filip Pešán

Kouče Miloše Říhu staršího by měl za rok nahradit u české hokejové reprezentace Filip Pešán, současný šéftrenér Českého hokeje a sportovní ředitel Bílých Tygrů. Říhův realizační tým pro příští sezonu doplní jeho syn Miloš Říha mladší.

Český hokej bude mít liberecké zastoupení ve vedení Ligy mistrů. Do představenstva míří Petr Syrovátko mladší

Syn majitele Bílých Tygrů Petr Syrovátko mladší se stává novým členem představenstva Champions hockey league. Nahradí v něm Petra Břízu, který se z hokejového prostředí stahuje.

Marek Kvapil v Liberci končí, chce do zahraničí. Klub s ním rozvázal smlouvu

Po dvou úspěšných sezónách opouští Bílé Tygry Marek Kvapil. Čtyřiatřicetiletý forvard si chce najít zahraniční angažmá. Liberecký klub s ním proto předčasně rozvázal smlouvu která platila ještě na příští rok.

Smutná zpráva. Zemřel Jaroslav Nedvěd starší, legenda libereckého hokeje

V noci na pondělí zemřel Jaroslav Nedvěd. Bývalý dlouholetý ligový útočník a také otec dvou hokejových hráčů odešel ve věku čtyřiasedmdesáti let. O úmrtí informoval liberecký hokejový klub na svém webu.

Tygři už dřou v přípravě na novou sezónu. Kádr je z devadesáti procent uzavřený

Liberečtí hokejisté už zahájili přípravu na novou extraligovou sezónu. Na prvním tréninku se hlásilo sedmnáct hráčů, někteří se připravují individuálně. Tým nově vede dosavadní asistent Patrik Augusta, který kádr z devadesáti procent považuje za...

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.