Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

FOTO: Vyrovnáno! Tygři druhý zápas zvládli a Třinec přehráli 3:1

Finálová série je vyrovnaná. Liberečtí hokejisté vrátili Třinci porážku a vyhráli 3:1. Finálová série se tak stěhuje do Slezska, třetí utkání se hraje na Velikonoční pondělí.

První finále pro Třinec. Úvodní duel rozhodly skvělé přesilovky hostí

Očekávané finále hokejové extraligy začalo vítězstvím Třince v Liberci 2:1. Zápas rozhodly výborně sehrané přesilovky hostí, kteří v nich vstřelili obě branky. Naopak Liberec se prakticky celý zápas trápil. Druhé utkání se hraje v pátek opět od...

Finále před radnicí. Bílé Tygry mohou fanoušci sledovat na velkoplošné projekci

Před libereckou radnicí se bude od druhého zápasu promítat finále hokejové extraligy mezi Bílými Tygry a třineckými Oceláři. Naplánováno je promítání druhého, třetího a čtvrtého utkání, v případě prodloužení série se ale budou promítat všechny...

VIDEO: Tygři brousí drápy a dolaďují formu, ve čtvrtek nastoupí proti Třinci

Už ve čtvrtek odstartuje finále play-off. A jak už je známo, Tygři nastoupí proti třineckým Ocelářům. Nebude to lehký souboj, šelmy se ale nebojí. Naopak, do bitvy nastupují s odhodláním.

Tygři jsou ve finále! Rozhodující čtvrtý bod v sérii vystřelil Ordoš

Tygři to dokázali, v šestém semifinále vyhráli v Brně, a postoupili do finále. Vítězný gól vstřelil Ordoš, pojistku pak při brněnské hře bez brankáře dal Filippi. Liberec je tak po výhře 3:1 prvním finalistou, na soupeře si ještě počká.

VIDEO/GÓLY: Tygři mají postupový mečbol, v pátém semifinále porazili Kometu 5:2

Dlouho to nevypadlo, ale páté semifinále mezi Bílými Tygry a Kometou bylo v sérii zatím nejjednoznačnější, tedy alespoň co se týče skóre. Domácí Tygři vyhráli 5:2 a získali tak postupový mečbol. Série se za stavu 3:2 vrací do Brna.

Starosta brněnských Židenic žaloval libereckého hokejistu, teď se ospravedlňuje

Starosta brněnské městské části Židenice se rozhodl žalovat libereckého hokejistu Martina Ševce za jeho zákrok při semifinálovém utkání Bílých Tygrů s Kometou. Podle reakcí společnosti si tím ale starosta Aleš Mrázek ušil z ostudy kabát. A teď má...

Havlín dres Tygrů nesundá, podepsal s klubem smlouvu na další rok

Fanoušci Bílých Tygrů, kteří si oblíbili Tomáše Havlína, se nemusí obávat, že by ho v dalších zápasech neviděli. Hráč se dohodl s vedením klubu a podepsal smlouvu na další rok.

Starosta brněnské městské části žaluje hokejového obránce Liberce za zákrok při semifinálovém zápase

Velmi kuriózní dohru bude mít pondělí semifinálové utkání Komety s Libercem. Starosta brněnských Židenic a právník Aleš Mrázek (ANO) žaluje podle serveru blesk.cz obránce Bílých Tygrů Martina Ševce za to, že při utkání ze střídačky sekl holí...

Tygří bubeník Honza fanděním žije, má ho i v životopise

Co by to bylo za hokej bez fanoušků, to by prostě nešlo. Centrum každých hokejových fanoušků se nachází v kotli a srdcem kotle jsou v Liberci tři bubeníci. Jedním z nich je i Honza Nerv.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.