Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hokej

Tygři v Boleslavi urvali vítězství a v pátém zápase budou mít mečbol

Další dramatické utkání se odehrálo mezi Mladou Boleslaví a libereckými Bílými Tygry. A tentokrát se hostům podařilo zvítězit, když rozhodli dvěma slepenými góly v závěru. Tygři se tak ujali vedení 3:1 a chybí jim vyhrát jediný zápas.

Možná jsme byli v zakončení lehkovážní, řekl po prohře v Boleslavi Michal Birner

Zkušený forvard Michal Birner hodnotil zápas s Boleslaví. Prohru hodil hned za hlavu a soustředí se na druhý venkovní zápas. Vrátil se také ke kurióznímu vlastnímu gólu při power play.

Hokejové čtvrtfinále se do Liberce vrátí. Tygři v Boleslavi prohráli 4:1

Třetí zápas čtvrtfinále play off mezi Mladou Boleslaví a Libercem dopadl lépe pro domácí. Zápas byl dlouho vyrovnaný, Boleslav těsně vedla, vítězství si pojistila až dvěma góly při power play hostí. Série pokračuje dalším zápasem hned v pondělí.

V Liberci trénují australské hokejové reprezentantky. S mladými Češkami sehrají dva zápasy

Na týdenním soustředění je v Liberci australská ženská hokejová reprezentace. Připravuje se tu na světový šampionát druhé divize, který se uskuteční ve Velké Británii. V rámci soustředění v týdnu sehrají dva zápasy s českými reprezentantkami do...

Tygři porazili Boleslav 6:2

Čtvrtek, 21. března 2019, 21:41

Tygři porazili Boleslav 6:2
Tygři porazili Boleslav 6:2
Druhý zápas, druhý bod. Tygři opět vládli, Boleslavi nastříleli šest branek

Také druhý domácí zápas skončil pro liberecké hokejisty vítězně, Mladou Boleslav porazili 6:2 a dokázali zápas otočit. Domácím vycházely přesilovky, proměnili celkem tři. Série má nyní dva dny pauzu, pak se přesouvá ke Středočechům.

Liberec má první bod. Boleslavi nedal šanci a nastřílel pět branek

Bílí Tygři vstoupili do čtvrtfinále play off nejlépe, jak mohli. Proti Mladé Boleslavi rozhodli třemi brankami už v první třetině. Skóre se nakonec zastavilo na stavu 5:1. Boleslav potopilo několik kuriózních gólů, Liberec bere první bod v sérii.

Liberec se přebarví na bílo. Tygři doma v play off přivítají rivala z Mladé Boleslavi

Do čtvrtfinále hokejové extraligy se dnes zapojí i liberečtí Bílí Tygři. Vítěz základní části přivítá rivala z Mladé Boleslavi. Duely mezi oběma týmy slibují atraktivní a také vyhecovanou podívanou. Liberecká aréna se opět po roce oblékne do bílého.

Čtvrtfinále slibuje vyhecovanou bitvu. Tygři se utkají s Mladou Boleslaví

Liberečtí Bílí Tygři už znají soupeře pro čtvrtfinále hokejové extraligy. Až v nejzazším možném termínu jim souboj Boleslavi se Zlínem přinesl středočeského rivala, který zlínské Berany porazil 3:2 na zápasy. První utkání se hraje ve středu.

Chceme vyhrát první zápas, říká o blížícím se play off kouč tygrů Filip Pešán

Hokejisté Liberce vyhráli potřetí za poslední čtyři roky základní část extraligy a získali Prezidentský pohár, podle trenéra Filipa Pešána ale hlavním favoritem nadcházejícího play off nejsou. Ambiciózní kouč ale nezastírá, že Bílí Tygři chtějí...

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.