Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokej

Extraligový šlágr pro Liberec. V Třinci Tygři nastříleli pět branek

Souboj prvního s druhým ve 43. kole hokejové extraligy měl nakonec jednoznačného vítěze, když Tygři v Třinci vyhráli 5:2. Ale tak jedoznačné to nebylo, Třinec sice celý zápas dotahoval, jeho odpor ale hosté zlomili až v poslední třetině.

Tygři dostali od svazu pokutu. Na kostce promítali sporné situace

Patnáct tisíc korun zaplatí liberecký hokejový klub. Důvod? Promítání sporných situací na videokostce při zápase s Plzní. Podle svazu byly záběry vybírány účelově tak, aby podrývaly autoritu rozhodčích.

Tygři zničili Chomutov sedmi góly. Ordoš a Filippi se trefili dvakrát

Kdo šel v neděli na Tygry, rozhodně nelitoval. Tygři přejeli Chomutov 7:2, hotovo bylo po dvou třetinách. Hned pět hráčů domácích si připsalo po dvou kanadských bodech, Kvapil má dokonce tři.

Konečně jsem dal pár gólů, říká po návratu ze Zlína Dominik Lakatoš

V listopadu poprvé opustil Liberec a vydal se na hostování do Zlína. V sestavě Tygrů postupně ztrácel místo, a tak přesun sám přivítal. Původně měl na Moravě dokončit ročník, Liberec si ho ale na konci přestupového termínu stáhl zpět, Dominik...

Tygři udeřili v závěru a jsou v čele extraligy. Na Spartě rozhodl Lenc

Tři body si vezou liberečtí hokejisté z pražské O2 Areny. V souboji se Spartou to vypadalo na prodloužení, jenže necelé čtyři minuty před koncem se prosadil Lenc a přisoudil vítězství hostím.

Nová hokejová hala v Jablonci? Vedení města o tom uvažuje

Nové vedení jablonecké radnice zvažuje výstavbu nové hokejové haly. Současný zimní stadion postavený v 70. letech minulého století potřebuje milionové investice. Zatím jde o mapování situace a zkoumání možností, řekl na jednání jabloneckého...

Kolaps ve třetí třetině Tygry o výhru nepřipravil. V závěru rozhodl Hudáček

Neuvěřitelný závěr měla dohrávka 30. kola extraligy mezi Libercem a Třincem. Souboj prvního a druhého týmu tabulky dlouho vypadal na jednoznačnou partii pro domácí, jenže ti během dvou minut ztratili tříbrankový náskok. Dvě minuty před koncem ale...

Bílí Tygři ve šlágru kola přetlačili Kometu. V Brně vyhráli těsně 2:1

Trpělivý a zodpovědný výkon předvedli liberečtí hokejisté v sedmatřicátém kole extraligy. Na ledě brněnské Komety jim stačilo vstřelit dvě branky. Dostali totiž jen jedinou, a to až v úplném závěru utkání.

Po jedenácti domácích výhrách přišla prohra. Tygři padli s Litvínovem 2:3

Jedenáctkrát v řadě se liberečtí hokejisté na domácím ledě radovali z vítězství. Až páteční utkání s Litvínovem přineslo změnu. Liberečtí přitom v první třetině otočili na 2:1 a zdálo se, že jdou za další výhrou.

Tygři zvládli i druhý víkendový zápas. Z Karlových Varů vezou dva body

Náročné dvojutkání liberečtí hokejisté zvládli. Po sobotním domácím vítězství nad Mladou Boleslaví ani ne o 24 hodin později zvládli po nájezdech i zápas v Karlových Varech. V utkání už přitom ztráceli dvě branky.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.