Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Originální dresy Tygrů jdou opět do aukce, zapojit se může každý

Stejně jako v loňském roce, tak i letos si můžou fanoušci Bílých Tygrů vydražit originální dres. Dražba odstartuje v úterý 9. května. Letošní aukce bude znovu výjimečná. Do stoupy totiž půjdou modré dresy, ve kterých Bílí Tygři dokráčeli až do finále extraligy a přebrali v nich premiérově stříbrné medaile pro vicemistry republiky.

Celkem se v dražbě objeví 35 dresů, tedy kompletní sada širšího kádru týmu. „Velkým lákadlem budou jistě dresy současných českých a slovenských reprezentantů Radima Šimka, Adama Jánošíka a Mária Bližňáka, stejně jako loučících se opor Jána Lašáka, Branka Radivojeviče či Ondřeje Vitáska,“ shrnul mluvčí Tygrů Martin Kadlec.

V aukci samozřejmě nechybí ani dresy „mladých pušek“ Romana Willa, Dominika Lakatoše, Jana Ordoše nebo Filipa Pyrochty, kteří o sobě v této sezóně dali výrazně vědět.  

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů začíná v úterý 9. května a skončí ve středu 31. května v 16 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.hcbilitygri.cz.

Foto Jiří Princ

Štítky dražba, Bílí Tygři Liberec, Radim Šimek, Adam Jánošík, Mário Bližňák, Ján Lašák, Branko Radivojevič, Ondřej Vitásek, Martin Kadlec, Roman Will

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Originální dresy Tygrů jdou opět do aukce, zapojit se může každý  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.