Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sporný gól a emoce. Tygři ve Vítkovicích prohráli o jedinou branku

Nebyl to ze strany Bílých Tygrů špatný zápas. Jenže ve 44. minutě došlo k hodně kuriózní situaci – domácí Olesz se řítil na branku, jeho zakončení ale Will pokryl, jenže pak gólmana srazil do branky jeho spoluhráč. Rozhodčí gól uznal a závěr zápasu byl hodně emotivní.

Třikrát šly Vítkovice do vedení, Liberec dokázal odpovědět jen dvakrát. Hodně emoci ale přinesl rozdílový gól. Liberečtí pak sice mohli hned vyrovnat, důležitý moment ale přišel v 54. minutě, kdy se hosté hodně zlobili kvůli vyloučení Ševce, postupně pak na trestnou zamířili ještě Lakatoš a nakonec i Jelínek, který ale dostal osobní trest a zápas pro něj skončil.

Hosté pak dokázali ubránit dlouhou přesilovku 5:3 a nakonec měli na holi vyrovnání, za domácího brankáře Bartošáka ale zaskočil extygr Výtisk.

Liberec tak prohrál druhé utkání v řadě.

HC Vítkovice Ridera – Bílí Tygři Liberec 3:2

Branky a nahrávky: 17. D. Květoň (Szturc, O. Roman), 27. Baranka (Kolouch, O. Roman), 44. Olesz – 18. Ordoš (Kolmann, P. Jelínek), 38. Jánošík (Šmíd, M. Kvapil). Rozhodčí: Šír, Kika – Tošenovjan, Hanzlík. Vyloučení: 2:7, navíc Lakatoš 10 minut a Jelínek (Liberec) do konce utkání. Využití: 1:0. Střely na branku: 22:28. Diváci: 6 341. Třetiny: 1:1, 1:1, 1:0

HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk – Szturc, O. Roman, D. Květoň – Bartovič, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Š. Stránský, T. Jáchym, Kurovský – Tomi. Trenéři: Petr a Trnka.

Bílí Tygři Liberec: Will – Havlín, Ševc, Jánošík, Šmíd, Kolmann, Derner, Pyrochta – Ordoš, P. Jelínek, M. Kvapil – Bakoš, Bulíř, L. Krenželok – J. Stránský, Redenbach, J. Vlach – Lakatoš, Bližňák, Jašek. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Vítkovice, MFK Vítkovice, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, HC Vítkovice Ridera, emoce, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sporný gól a emoce. Tygři ve Vítkovicích prohráli o jedinou branku  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.