Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Souboj velikánů potvrzen. V liberecké aréně se střetnou Jaromír Jágr s Petrem Nedvědem

Možná to bude jen na pár střídání, ale půjde o obrovsky sledovaný zápas. Do Česka se vrací Jaromír Jágr a svůj první zápas odehraje v Liberci. A aby toho nebylo málo, proti Kladnu v dresu domácích Benátek nastoupí Petr Nedvěd, který se tak definitivně rozloučí se svou bohatou kariérou.

Svou účast v sobotním zápase potvrdil sám Jágr na tiskové konferenci. A tak se jinak poměrně obyčejný zápas mezi Benátkami a Kladnem promění v nejsledovanější zápas víkendu. Na straně hostí Jaromír Jágr, na straně Benátek Petr Nedvěd.

A i když Jágr řekl, že možná půjde jen o pár střídání, zápas vzbuzuje velký zájem fanoušků a dokonce ho odvysílá Česká televize.

Vstupenky už jsou v prodeji. „V první vlně budou mít příležitost k zakoupení vstupenek pouze majitelé klubových a permanentních karet na zápasy Bílých Tygrů a také majitelé permanentek na zápasy Benátek nad Jizerou,“ vysvětlil mluvčí Tygrů Martin Kadlec.

V pátek ve 13 hodin odstartuje volný prodej všech neobsazených míst. Běžná cena vstupenky byla stanovena na 100 Kč a děti do 140 cm mají vstup tradičně za symbolickou 1 Kč.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Petr Nedvěd, Benátky, Jaromír Jágr, Kladno, Rytíři Kladno, Bílí Tygři Liberec, Česko, vstupenka, Česká televize, HC Benátky nad Jizerou, Martin Kadlec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj velikánů potvrzen. V liberecké aréně se střetnou Jaromír Jágr s Petrem Nedvědem  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.