Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vrací se extraliga. Bílé Tygry čeká dvojzápas s Duklou Jihlava

Posledních dvanáct bodů je ve hře do konce základní části extraligy. Bílé Tygry v pondělí a úterý čeká důležitý dvojzápas s Duklou Jihlava. Liberečtí hokejisté mohou ještě dosáhnout na šesté místo, důležitější ale bude udržet pozici pro předkolo play off. První zápas s Jihlavou se hraje dnes v 18 hodin.

Bílí Tygři měli v olympijské přestávce několik dní volna, kdy se věnovali regeneraci. Pak už se trénovalo. Jihlava navíc stihla odehrát dvě přátelská utkání. To první těsně prohrála s ruským Chabarovskem, ve druhém se rozešla smírně s Olomoucí.

Oba týmy se spolu potkaly v letošní sezoně dvakrát. Oba zápasy na ledě Jihlavy vyhrál Liberec, vždy stejným výsledkem 2:0.

Pokud Liberec dnes vyhraje, může se dostat na dostřel šestému místu, ze kterého se jde přímo do play off. Každý bod ve zbývajících čtyřech utkáních bude důležitý.

Po dvojzápase s Jihlavou čeká Liberec ještě třetí utkání doma proti Plzni a základní část ukončí ve Vítkovicích.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Jihlava, HC Dukla Jihlava, Bílí Tygři Liberec, olympijské hry, Amur Chabarovsk, HC Olomouc, HC Škoda Plzeň, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrací se extraliga. Bílé Tygry čeká dvojzápas s Duklou Jihlava  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.